Gedichten en literaire tijdschriften

Lid sinds

12 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Gedichten en literaire tijdschriften

Ik heb eens door de onderwerpen gescrolld en ben mijn vraag niet tegengekomen, dus sorry als mijn vraag al te vaak wordt gesteld of zo, maar: Welke literaire magazines zou ik het best kunnen overwegen om te benaderen met gedichten of hebben de schrijvers hier goede ervaringen mee?

Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Is hoogdrempelig heb ik me laten wijsmaken. Maar kijk eens in andere topics over literaire magazines. Staat hier tenminste één op deze pagina die ik heb geopend. Of hier: http://taalunieversum.org/koppelingen/8/literaire… Of hier: http://www.schrijvenonline.org/forum-onderwerp/666 Of hier: http://8weekly.nl/index.php?art=3519 Of hier: weeweewee.goegel.ennel Of hier: http://www.schrijvenonline.org/schrijfgids/litera… Of hier: http://www.degekooideroos.nl/ Succes.

Lid sinds

14 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Mijn tip: ga naar een redelijk goed geoutilleerde bibliotheek (de Openbare bibliotheken in een grote stad zijn de beste) en kijk daar bij het hoekje literaire tijdschriften. Dan krijg je een goed overzicht van de verschillende tijdschriften, kun je een beetje bladeren en adressen opschrijven.

Lid sinds

12 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Bedankt voor alle hulp, ik denk dat ik zeker eens langs een grotere bibliotheek zal gaan om het allemaal eens na te kijken. De websites heb ik allemaal eens bekeken maar uiteindelijk zeggen ze toch allemaal hetzelfde (vrij weinig dus) qua waarschijnlijkheid van publicatie enzo.

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Boven liggen bij mij De Revisor en Hollands Maandblad. In de eerste staan vooral verhalen, in de tweede gedichten. Hoogdrempelig of niet, ik denk dat HM wel goed is (zit je ook in 't gezelschap van Leo Vroman en Ingmar Heytze :P).

Lid sinds

12 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Wederom bedankt iedereen. Ik denk dat de Koninklijke Bibliotheek een beetje te ver weg ligt aangezien ik voorlopig vastzit in Belgisch Limburg. Hollands Maandblad kan ik wel nog eens inkijken, denk ik. Misschien een kopietje ergens regelen of zo. Heeft iemand toevallig verder goede ervaringen met eigen gedichten (of iets dergelijks) in Op ruwe planken?