Boeken met ronde hoeken

Lid sinds

6 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Boeken met ronde hoeken

Ik was vanmiddag bij boekhandel Scheltema en bij de Engelstalige boeken was er ook een sectie genaamd 'Dutch authors'. Hieronder twee voorbeelden. http://www.worldeditions.org/wp-content/uploads/2… http://www.worldeditions.org/wp-content/uploads/2… En hieronder een pocket variant (heeft qua formaat iets weg van een dwarsligger) http://www.worldeditions.org/wp-content/uploads/2… Vooralsnog is er voor zover ik weet nog maar één uitgever die dit doet. Maar of meerderen dit gaan doen... Misschien als er een landelijk verbod op ezelsoren komt. Mij deed het in ieder geval denken aan een Moleskine notebook. Het viel wel meteen op maar een bladzijde omslaan aan één van de hoeken ging toch ietsje minder.

Lid sinds

7 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik vind ezelsoren in boeken maken sowieso lelijk, en al helemaal omdat ik regelmatig een paar bladzijden lees, even tien minuten weg ben en daarna verder lees. Een boek met ronde hoeken vind ik wel een beetje vreemd, al lijkt het me wel grappig. Waarom kijk je trouwens bij de Engelse varianten van Nederlandstalige boeken?

Lid sinds

6 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dat deed ik nu ook niet, pr. Ik liep er toevallig langs toen ik bij de Engelstalige boeken ging kijken. De boeken met ronde hoeken stonden uitgestald en vielen op vanwege de vorm. Maar aangezien ik regelmatig in het Engels lees, moet ik bekennen dat ik af en toe wel een kijkje neem, welke Nederlandstalige boeken in het Engels vertaald worden. Boeken van Nederlandstalige schrijvers lees ik natuurlijk niet in het Engels, dat doe ik gewoon in het Nederlands.

Lid sinds

6 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik moest net hetzelfde denken als Maria. Ik heb hier zo tig boeken liggen met ronde hoeken. Voor kinderboeken vind ik het leuk, voor volwassenboeken ben ik niet zo'n fan.