Lid sinds

5 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

prentenboek

Hallo allemaal, Ik wil al heel lang een prentenboek uitgeven. Iemand tips? Kun je prentenboeken ook POD uitgeven? Is eigen beheer goedkoper? Moet jezelf het boek van prenten voorzien (dat is voor mij geen probleem) waar is het, het goedkoopst bij een oplage van ongeveer 10 exemplaren? Een hoop vragen hoop dat iemand mij kan helpen

Lid sinds

13 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Eigen beheer een gedrukt prentenboek heb ik geen ervaring mee. Wel eens naar gekeken, maar als je een voorbeeld prijs ziet komt het boek er duur uit, juist door de plaatjes. Ik heb nu een paar prenten(e)boeken op Smashwords staan en eentje op Amazon.

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Je kunt op 'boekjes drukken' googelen. Dan krijg je websites die brochures/boekjes drukken in kleine oplagen. Moet je alles zelf aanleveren, ook de lay-out ed.

Lid sinds

11 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dag Prentje, Uit je vraag begrijp ik niet helemaal of je je boek echt wilt uitgeven, dus ook voor onbekenden te bestellen wilt maken, of dat je 10 exemplaren voor bekenden wilt laten drukken. Als het alleen voor jezelf en bekenden is, zou je zelfs kunnen denken aan een online fotoboek-service. Verder hangt het af van hoeveel pagina's je werk is, of je een harde kaft wilt etc. Als je het boek op een website met webwinkel of andere verkoopkanalen wilt zetten, is er best veel verschil tussen de prijs die kopers voor hun exemplaar moeten betalen. Als het boek heel duur wordt, is de kans dat een vreemde het koopt natuurlijk kleiner. Op het forum zijn verschillende topics over verkoopmethoden te vinden; zelf heb ik er nog geen ervaring mee. Succes met kiezen! Waar gaat het boek eigenlijk over?