Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

In eigen beheer of via een uitgever uitgeven??

Hallo, mijn naam is Jurriën Bodaan en ik schrijf al een tijd gedichten. Nu heb ik bijna mijn manuscript af, ik hoef alleen nog maar kleine details naar mijn mening. Maar nu vroeg ik mij af na enig zoeken hier in de forums, wat is nu beter? Is het beter om je boek/gedichtenbundel in eigen beheer uit te geven of om dat via een uitgever te doen. Graag zou ik de pluspunten en de minpunten willen horen eigenlijk lezen, maar goed. Ik hoop dat ik straks een keuze kan maken tussen het uitgeven in eigen beheer of via een uitgever. Met Vriendelijke Groet, Jurriën Bodaan

Lid sinds

14 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Na enig zoeken, zei je... Niet zo heel goed gezocht? http://www.schrijvenonline.org/forum-onderwerp/11… http://www.schrijvenonline.org/forum/7038 http://www.schrijvenonline.org/forum-onderwerp/796 http://www.schrijvenonline.org/forum/7543 http://www.schrijvenonline.org/forum/103040 en verder kun je heel veel vinden in het hoofdstuk 'boekpresentaties' Dan staat er ook nog, heel handig, http://www.schrijvenonline.org/meestgesteldevragen Wij hebben overigens ook een afdeling 'stel jezelf voor'... En als ik op je hyves druk of op je homepage, staat er nog steeds 'pagina niet gevonden'. Als ik de URL's uit je profiel in de adresblak plak, zie ik dat je je Hyves hebt ingesteld als 'niet zichtbaar voor iedereen'. (waar ik je overigens overschot van gelijk in geef, dat wel) Maar .... dan heeft het noemen van die Hyves echter niet zoveel zin, denk ik?

Lid sinds

18 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik denk dat er ruzie van komt als we lijstjes gaan maken over het voor en het tegen, want de meningen zijn nogal verdeeld. De keuze hangt voor een groot deel van je eigen wensen en verwachtingen af, en van je ambities voor de toekomst. Lees je in, en maak dan een keuze.

Lid sinds

14 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Als ik de URL's uit je profiel in de adresblak plak, zie ik dat je je Hyves hebt ingesteld als 'niet zichtbaar voor iedereen'. (waar ik je overigens overschot van gelijk in geef, dat wel) Maar .... dan heeft het noemen van die Hyves echter niet zoveel zin, denk ik?
Sollers zouden hem dan toch als vriend kunnen toevoegen.

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@Janheij Bedankt voor uw links, ik heb ze door gelezen. Ik weet het nog niet helemaal zeker maar ben van plan om mijn bundel in eigen beheer uit te gaan geven. Trouwens ik heb mijn profiel op hyves op die manier ingesteld omdat ik werd gestalkd en bedreigd, vandaar. Bedankt Groeten

Lid sinds

19 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
  • Administratie
  • Beheerder
plaats dan nog wel even http:// voor je profiellinks, dan doen ze het ook ;)