Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

een eigen prentenboek laten uitgeven

Hallo, Mijn schoonvader verzint erg veel leuke verhaaltjes om aan mijn kleine te vertellen. Mijn zoontje is ook erg dol op boeken en voorgelezen worden. Nu lijkt het me geweldig om de verhaaltjes van zijn opa tot een boek te laten maken, zodat mijn kleintje meer heeft dan alleen maar losse verhalen. Ik wil de verhalen laten uitgeven in een prentenboek met kartonnen bladzijden. Mijn man kan eventueel zelf de illustraties op zich nemen. Aangezien ik maar 1 exemplaar wil kopen van het boek, moet ik dus een uitgever zoeken die dit als mogelijk heeft. Nu heb ik al wat posts doorgelezen en las al dat lulu een mogelijk is. Geven zij ook kartonnen prentenboeken uit? Weten jullie ook andere uitgevers voor mij?

Lid sinds

14 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Voor één exemplaar kun je misschien beter naar de Hema of Het Kruidvat gaan. Wel wat duur, maar daar valt overheen te komen. Meestal is het bij andere (internet)pod uitgevers vaak interessanter om een aantal te drukken. En wat zou daar voor jou op tegen zijn? Misschien krijgt je kleine nog eens een broertje of zusje / neefje of nichtje. Die vinden het vast ook leuk om zo'n boek van papa en opa te hebben.

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hema en kruidvat? Drukken die ook prentenboeken met kartonnen bladzijden? Meerdere boekjes voor neefjes en nichtjes is wel een leuk idee. we hebben aardig wat neefjes en nichtjes in de familie. Welke uitgeverijen zijn dan interessant voor me?

Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
ja maar of die ook kartonnen boekjes uitgeven betwijfel ik. Bij de Hema en het Kruidvat kun je inderdaad wel een leuk prentenboek (=fotoboek) maken met papieren bladzijden.