Lid sinds

4 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Promo maken voor mijn fantasyroman

Hallo, Ik ben nieuw hier dus me even voorstellen. Ik ben Werner Peeters en heb een fantasy-roman geschreven die nu de 28e juni verschijnt bij ***. Je vindt alle details over het boek op ***. Nu wilde ik hier graag een klein beetje vissen naar praktische tips hoe ik het boek het beste zou promoten. Ik heb er gerust een paar centen voor veil, maar van de prijzen die bijvoorbeeld Hebban aanrekent om je boek onder de aandacht te brengen, ben ik steil achterover gevallen. Natuurlijk zou het kunnen dat zoiets een meerverkoop genereert, maar mijn vraag is of het sop dan de kool wel waard is. Ik heb alvast bij één boekwinkel waar ik één van de verkopers ken een signeersessie afgesproken, maar bij andere boekhandels die ik heb aangeschreven blijft het oorverdovend stil. Verder organiseer ik bij mij thuis een lanceerfeestje, maar daar verwacht ik vooral mensen die ik persoonlijk ken, wat natuurlijk wel fijn is enerzijds, maar anderzijds de aandacht voor mijn boek niet noodzakelijk groter maakt. Dus: iemand goede adviezen?

Lid sinds

14 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
* in verband met de forumregels de verwijzing naar uitgever en website verwijderd door beheer * Via de zoekfunctie - rechtsboven aan de pagina - vind je heel veel informatie over boekpromotie.

Lid sinds

4 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Misschien een concrete vraag: wat fantasy-romans betreft, zijn er websites / recensenten die hier serieus mee bezig zijn waar ik eventueel een recensie-exemplaar naar zou kunnen sturen?

Lid sinds

11 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Verder organiseer ik bij mij thuis een lanceerfeestje, maar daar verwacht ik vooral mensen die ik persoonlijk ken, wat natuurlijk wel fijn is enerzijds, maar anderzijds de aandacht voor mijn boek niet noodzakelijk groter maakt. Dus: iemand goede adviezen?
En ...
Ik doceer wiskunde aan de Universiteit Antwerpen.
Kent u het verhaal van de nar die de Tsaar een aantal kilo`s graan aftroggelde?