Lid sinds

14 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Website-ontwerper

Beste leden, Ik ben al een tijdje op zoek naar een persoon die samen met mij een site kan maken, weliswaar voor mijn gebruik. De site zou een verzamelplaats moeten zijn voor mijn verhalen (een portfolio), wat meer info over mezelf, plaats voor een blog. Eventueel de mogelijkheid voor reacties of contact kan, maar hoeft niet. Voor alle duidelijkheid, het moet geen professionele site zijn. Er is 1 probleem: budget vormt voor mij nog steeds een probleem, maar ik wil zeker vergoeden in vorm van proeflezen of weet ik veel (kan besproken worden). Ik weet dat velen hier voor afhaken, ik respecteer die keuze ook, maar weet dat het bij mij niet anders kan en dat ik diegenen ook respecteer. Alvast bedankt! Groeten, Kevin

Lid sinds

13 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Zoek een host en verdiep je in wordpress. Kun je best zelf.
Inderdaad, niet echt moeilijk en na een paar dagen heb je de basis al onder de knie. Dan heb ik een vraagje voor je: heb je al een eigen domein Darkainop?

Lid sinds

14 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@MichaM, het probleem is dat ik er niet echt tijd beschikbaar voor heb. Anders had ik het wel eens gedaan. @Richard, neen dat heb ik niet.

Lid sinds

17 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
IEmand anders je site laten ontwerpen, zeker als het geen professional is, kost ook erg veel tijd. Je moet immers laten weten hoe je het wilt hebben en dat zal zelden in 1 keer goed zijn. Heb je webdwarf al geprobeerd? Erg eenvoudig programmaatje.

Lid sinds

14 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik weet het Iris, ik heb dat al veel gehoord. Ik heb het zelf inderdaad ook al geprobeerd, maar ik ben niet echt een kei in dat soort zaken. :o Ik heb wel een voorbeeld van iemand anders, qua samenstelling (niet als uiterlijk uiteraard), maar daarom vraag ik het ook. Ik zeg het er ook expliciet bij dat het niet professioneel moet zijn, het moet niet zo nauw zijn. Zolang de hoofdlijnen maar ongeveer goed zitten.

Lid sinds

19 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
  • Administratie
  • Beheerder
Ik vind dit vrij weinig met schrijven te maken hebben. En het nodigt uit tot spammen. Maak zelf een site op: http://www.weblog.nl/ http://wordpress.com/ https://sites.google.com/ Uitbesteden kost je met deze oplossingen meer tijd dan het zelf doen. En als je meer wilt qua professionaliteit dan zul je je portemonnee moeten trekken en een echte webbouwer in moeten huren. In dat geval moet je je vraag ook niet op een schrijversforum stellen.