Lid sinds

3 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Boek:Erg blij dat ik zo nog leef

Dag allemaal, Na wat andere dingen te hebben gedaan, wil ik nu meer tijd aan mijn boek richten. Hoewel ik dus mijn energie in andere dingen heb gestoken, heb ik wel aan mijn boek gedacht. Het eerste wat ik heb gedacht is dat ik de titel wil veranderen! Was: Sprong naar leven Nu: Erg blij dat ik zo nog leef De volgende hoofdstukken wil ik zeker in mijn boek hebben: Opgroeien Donkere wolken ‘Leven’ Zuid-amerika Terug in Nederland Toekomst Etcetera. Het leren om verhalend te kunnen schrijven wil ik o.a. doen d.m.v. de wekelijkse schrijfopdracht. Suggesties graag? B.v.d.

Lid sinds

2 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Is het niet verstandiger om eerst je verhaal te schrijven, vervolgens de stukken in hoofdstukken te verdelen, dan de hoofdstuk een titel te geven en dan je boek een titel te geven? Dat zou in ieder geval mijn suggestie zijn ;). Veel succes met schrijven!

Lid sinds

12 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
1eduard, dezelfde vraag heb je eerder gesteld in dit topic: https://schrijvenonline.org/forum/het-uitgeefproc… Het kan zijn dat je de hoofdstukken andere namen hebt gegeven; voor de forummers is en blijft het enorm lastig om suggesties te geven over een opsomming van hoofdstukken waarvan niemand de inhoud kent. We gaan ondanks dit in het andere topic verder met deze vraag. Dit topic gaat dus dicht.