Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

[roman] Mondeling (18+)

Eén vraag: vind je de tekst geil? Spiernaakt kroop hij naast me onder de dekens. ‘Waar waren we gebleven?’ mompelde hij en zocht mijn mond. Ja. Daar waren we gebleven! Hij duwde mijn lippen uiteen en speelde krijgertje met mijn tong. Meteen laaide het vuur in mijn schoot in alle hevigheid weer op. Hij zoende mijn borsten en beet zachtjes in mijn tepels. Tergend langzaam trok hij een slakkenspoor over mijn buik naar mijn navel. Zonder pardon trok hij mijn onderbroek uit. Toen ging hij geknield tussen mijn benen liggen en schoof zijn armen onder mijn billen door. In de holte van zijn ellebogen klemde hij mijn dijen. Ik richtte me iets op en keek wat hij aan doen was. Drie vingers van beide handen legde hij op weerszijde van mijn venusheuvel. Weerbarstige haartjes streek hij richting mijn liezen. Hij spreidde mijn schaamlippen, boog zijn hoofd en voordat ik hem uit schaamte tegen kon houden, voelde ik de aanraking van zijn warme tong die als een bliksemschicht in mijn lichaam insloeg. Er was in mijn hoofd nog maar plaats voor één gedachte: Niet stoppen, alsjeblieft, niet stoppen! Ik wist niet of hij likte, zoog of sabbelde, maar ik wist wel dat wat hij deed goddelijk lekker was. Niet stoppen, alsjeblieft, niet stoppen! Ik sloot mijn ogen. Liet het gebeuren. Als een golf in de branding op een zonnige dag rolde mijn orgasme over me heen. Stil, zonder een geluid en zonder een beweging te maken, genoot ik van de warme gloed die in mijn buik ontstond en zich langzaam uitbreidde. Wullem bleef me in hetzelfde tempo likken. Ik kroelde met mijn vingers door zijn krullen. Woeste golven overspoelden mijn lichaam. Ik hield mijn adem in om niet in mijn genot te verdrinken. Geleidelijk trokken de golfbewegingen zich terug. Ik voelde dat Wullem zich iets oprichtte. Loom opende ik mijn ogen zodat ik net tussen mijn wimpers door kon kijken. In zijn ogen blonk een ondeugende twinkeling. ‘Viespeuk’, zei hij. ‘Mmm,’ Ik knikte instemmend en voelde hoe een glimlach breed op mijn lippen ging liggen. Wullem dook weer naar onder en plaatste opnieuw zijn tong tussen mijn benen. Hij likte, sabbelde, zoog, lurkte en slurpte tot ik weer klaarkwam. En even later nog een keer en… Ieder orgasme dat hij me gaf was intenser dan het vorige. ‘Hoe vaak ben je nu klaargekomen?’ Over mijn buik en tussen mijn borsten door keek Wullem me aan. ‘Ik weet het niet.’ Mijn stem klonk hees. ‘Ik heb niet liggen tellen.’ ‘Vijf keer gewoon en drie keer hevig,’ zei hij vol trots. Hij kwam naast me liggen, steunend op zijn elleboog, met zijn wang in zijn hand. Genietend lag hij te kijken hoe ik langzaam uit mijn roes van genot bijkwam.

Lid sinds

7 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Het komt geiler over dan de scènes die ik laatst tegenkwam in een boek van Markus Heitz. Maar deze zin niet echt: Hij likte, sabbelde, zoog, lurkte en slurpte tot ik weer klaarkwam. (Komt op mij meer over alsof hij soep naar binnen werkt.) Ik vraag me trouwens af of je bij een heftig orgasme als een standbeeld blijft liggen: Stil, zonder een geluid en zonder een beweging te maken, genoot ik van de warme gloed die in mijn buik ontstond en zich langzaam uitbreidde.

Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
@ Ginny Ik moest hardop lachen om je vergelijking met soep eten. Dat was dus niet de bedoeling :lol: Het eerste orgasme is nog mild, daarna gaat het los. Heb je dat er niet uitgehaald? Dank voor het compliment, al ken ik Markus Heitz' werk niet. Het is atlijd fijn als je beter bent dan iemand anders. })

Lid sinds

10 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
Ik denk toch wel dat ze het verschil voelde tussen likken en de rest. Wat een energie heeft die dame. Ze doet niks terug? Ook sneu voor hem. Bij met zijn wang in zijn hand stel ik me voor dat hij die het voor het gemak maar even van zijn gezicht heeft gehaald. Ik heb ook weleens dergelijke scènes geschreven maar die duurden niet zo lang. Je overtreft me in alles. :D

Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
@ Tja Hij heeft nog iets goed te maken. Bovendien is de dame zeer onervaren. Hoe zou jij die wang in die hand dan beschrijven? Of weglaten?

Lid sinds

10 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
Met zijn hand tegen zijn wang. Zonder beweging is inderdaad vreemd. Wild gaf ze zich over aan deze alles verterende zaligheid. Of zoiets.

Lid sinds

10 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
Ik bedoel mijn opmerking eigenlijk bij de zin, Stil, zonder een geluid en zonder een beweging... De laatste zin vind ik ook prima. Ze is ook wel toe aan een pauze, lijkt me.

Lid sinds

7 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Acht orgasmes trouwens, damn... Aan de vrouwen hier: is dat mogelijk/realistisch? Zo ja: een privé-berichtje met HOE zou nice zijn :p

Lid sinds

7 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
*wenst dat ze een kleiner - lees: miniscuul - lettertype kon vinden zodat dit niet zo groot zou verschijnen* ... want dat vroeg ik me ook al af.... die man moet een meester-gigolo zijn... ik durfde het alleen niet te zeggen ;) Voor mannen is het in ieder geval onmogelijk, zo vlak achter elkaar. Vrouwen kunnen wel vaker en sneller achter elkaar orgasmes krijgen, maar dit is wel wat veel. Zeker voor een beginner.

Lid sinds

7 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik ben toch niet de enige die 's avonds nog wel eens langs programma's zapt waarin dat wordt uitgelegd? Ja, je kunt trainen om de intensiteit en de duur van een orgasme te verbeteren. Ik vertel niets nieuws, toch... En in een boek met een goede minnaar kan er een hoop.

Lid sinds

7 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Er kan zeker een hoop... Maar als hij had gezegd: "Twee keer hevig en drie keer gewoon", zelfs DAN had ik het al veel gevonden :p Of liggen ze al twee dagen op bed? :D Dan mag je wel wat melden over de flessen water die langs het bed staan ;)

Lid sinds

8 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Zo vaak een orgasme krijgen is wellicht wat veel inderdaad Xd Ik kreeg trouwens bij: "Tergend langzaam trok hij een slakkenspoor over mijn buik naar mijn navel." een beeld van iets heel vies en slijmerig. Kijk voor de grap eens naar het spoor dat een slak achterlaat, dat is niet echt bepaald opwindend. En: "Hij likte, sabbelde, zoog, lurkte en slurpte tot ik weer klaarkwam." is ook niet helemaal kloppend. Of om met de woorden van Ginny te spreken: Het komt overal alsof hij soep naar binnen werkt. Maar behalve dat zo vaak een orgasme krijgen misschien wat overdreven is in dit stuk, vind ik wel dat het verder goed in elkaar zit.

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Spiernaakt kroop hij naast me onder de dekens.
Waar is de lust van de hoofdpersoon? Of desnoods haar angstig-nieuwsgierige anticipatie bij de aanblik van zijn lichaam? Ze heeft tenslotte maar weinig ervaring.
‘Waar waren we gebleven?’ mompelde hij en zocht mijn mond. Ja. Daar waren we gebleven! Hij duwde mijn lippen uiteen en speelde krijgertje met mijn tong. Meteen laaide het vuur in mijn schoot in alle hevigheid weer op.
Hij zoende mijn borsten en beet zachtjes in mijn tepels.
Krijgertje spelen is iets voor kinderen. Is dat de juiste associatie?
Tergend langzaam trok hij een slakkenspoor over mijn buik naar mijn navel.
Zonder pardon trok hij mijn onderbroek uit.
Ik krijg hier enorme Bridget Jones visioenen van…
Toen ging hij geknield tussen mijn benen liggen en schoof zijn armen onder mijn billen door. In de holte van zijn ellebogen klemde hij mijn dijen.
geknield liggen? Houd het strak: toen knielde hij tussen mijn benen
Ik richtte me iets op en keek wat hij aan doen was. Drie vingers van beide handen legde hij op weerszijde van mijn venusheuvel. Weerbarstige haartjes streek hij richting mijn liezen. Hij spreidde mijn schaamlippen, boog zijn hoofd en voordat ik hem uit schaamte tegen kon houden, voelde ik de aanraking van zijn warme tong die als een bliksemschicht in mijn lichaam insloeg.
Wat, hij ligt in de aanslag en nu heeft ze opeens last van schaamte? Waar komt dat ineens vandaan, zelfs nadat ze eerst nog kijkt wat hij aan het doen is?
Er was in mijn hoofd nog maar plaats voor één gedachte: Niet stoppen, alsjeblieft, niet stoppen! Ik wist niet of hij likte, zoog of sabbelde, maar ik wist wel dat wat hij deed goddelijk lekker was.
Niet stoppen, alsjeblieft, niet stoppen!
Ik sloot mijn ogen.
Liet het gebeuren.
Als een golf in de branding op een zonnige dag rolde mijn orgasme over me heen. Stil, zonder een geluid en zonder een beweging te maken, genoot ik van de warme gloed die in mijn buik ontstond en zich langzaam uitbreidde.
Zo wordt het vaak beschreven...
Wullem bleef me in hetzelfde tempo likken.
Ik kroelde met mijn vingers door zijn krullen.
Woeste golven overspoelden mijn lichaam. Ik hield mijn adem in om niet in mijn genot te verdrinken.
Wullem? Met zo'n naam snap ik die compensatiedrang wel, ja :p Die laatste zin vind ik schitterend gevonden. Vind de geilheid er nog niet echt af spatten, sorry.

Lid sinds

7 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik vind het niet geil, maar wel héél goed geschreven.
Hij likte, sabbelde, zoog, lurkte en slurpte tot ik weer klaarkwam.
Geen moment aan soep gedacht. Prima beschrijving. Geeft precies de kern aan; wij gaan maar wat tekeer als we opgewonden zijn.

Lid sinds

7 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Kon me daar ook niet echt aan storen eigenlijk... @ Castor: Waar staat dat ze ontmaagd wordt? En wie zegt dat dit de allereerste zinnen van het verhaal zijn? Je neemt nu zomaar wat aan... Krijgertje spelen vind ik overigens ook een prima associatie. Geeft iets weer van de speelsigheid van de zoen.

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Kon me daar ook niet echt aan storen eigenlijk... @ Castor: Waar staat dat ze ontmaagd wordt? En wie zegt dat dit de allereerste zinnen van het verhaal zijn? Je neemt nu zomaar wat aan... Krijgertje spelen vind ik overigens ook een prima associatie. Geeft iets weer van de speelsigheid van de zoen.
Sorry, verkeerd geïnterpreteerd, ze heeft weinig ervaring. Waar haal jij vandaan dat ik denk dat dit de allereerste zinnen zijn van een verhaal?

Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Het stukje maakt in ieder geval de tongen los! Ik kijk nog even naar de soep, de slak en het aantal... En over het stil ondergaan van een ienimini-orgasme, dat kan toch? Als ze zich meteen 'wild overgeeft aan deze alles verterende zaligheid', zoals Tja voorstelt, doet hij zijn best niet meer. ;)

Lid sinds

7 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Dat suggereer je, door je af te vragen waar de lust van de hoofdpersoon is. Misschien zit die anticipatie wel in voorgaande zinnen en is dit slechts de start van het liefdesspel. @EsWee: Maakt de tongen los... Pun intended? :D

Lid sinds

7 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
@Rudez Om Chris Evert te citeren: A dirty mind is a joy forever! Bewerkt: Je was iets sneller.

Lid sinds

9 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Eén vraag: vind je de tekst geil?
Nee, en dat komt omdat je woorden me steeds uit de sfeer halen: Spiernaakt Dat klinkt heel eng. 'Naakt' is hier sterk genoeg. Je kunt ook wat meer laten zien: Met zijn naakte, gespierde lichaam kroop bij naast me onder de dekens. Ik rook zijn dierlijke geur." Met dat "onder de dekens" heb ik ook moeite, het doet zo kinderlijk aan. "Tussen de lakens" past wat beter in het zwoele genre. speelde krijgertje met mijn tong. Dat vind ik een komische vergelijking, maar ik weet niet of dat de bedoeling was. Tergend langzaam trok hij een slakkenspoor over mijn buik naar mijn navel. Dat langzaam en die slakken is een beetje dubbelop. Als het spoor naar de navel gaat, zal dat ongetwijfeld over de buik lopen. Maar dat "slakkenspoor" klinkt gewoon goor. Zonder pardon trok hij mijn onderbroek uit. Oma's dragen onderbroeken. Jonge vrouwen dragen slipjes. Geile wijven strings of tanga's. Onderbroeken hebben geen geile sfeer om zich heen. Toen ging hij geknield tussen mijn benen liggen Misschien een positie voor gevorderden uit de Kama Sutra, maar iemand die knielt kan voor mijn geestesoog niet liggen. en schoof zijn armen onder mijn billen door. In de holte van zijn ellebogen klemde hij mijn dijen. Ik richtte me iets op en keek wat hij aan doen was. Drie vingers van beide handen legde hij op weerszijde van mijn venusheuvel. Weerbarstige haartjes streek hij richting mijn liezen. Het wordt me hier iets te technisch. Je beschrijft te veel, te afstandelijk. Denk ook aan je perspectief: er is een "ik": wat voelt die, wat hoort doe, wat ruikt die? Hij spreidde mijn schaamlippen, boog zijn hoofd en voordat ik hem uit schaamte tegen kon houden, Twee keer "schaam" is wat veel in de zin. In het tweede deel zou je gêne kunnen gebruiken, maar ik begrijp niet waarom hier ineens die schaamte wordt genoemd. Uit het eerdere stuk blijkt er niets van, ook niets anders dat op schaamte, angst of iets dergelijks kan duiden. Wullem Dat is ineens wel een rare naam. Je zou hem eerder kunnen noemen. Ik kroelde met mijn vingers door zijn krullen. Kroelen vind ik ook een kinderlijk woord. Zeker voor iemand die ergens in een staat van orgasme is. voelde hoe een glimlach breed op mijn lippen ging liggen. Rare zin. Vooral omdat de lezer nog ergens bij de schaamlippen is met zijn gedachten. Hij likte, sabbelde, zoog, lurkte en slurpte Ik krijg hier een beeld door van Kees van Kooten als De vieze man.

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Misschien zit die anticipatie wel in voorgaande zinnen en is dit slechts de start van het liefdesspel.
Over aannames gesproken, zeg.

Lid sinds

7 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
@Angus Kun je uitleggen waarom je de tekst niet geil vindt?
Wow. Dat is moeilijk en uiteraard ook persoonlijk. Het is mijn mening maar. Maar goed. Misschien allereerst omdat er geen sprake is van een opbouw van/ naar spanning. Je belandt er als lezer meteen middenin. Verder omdat het op de een of andere manier, voor mij althans, toch redelijk beschrijvend overkomt. Net zoals ik de opbouw mis, mis ik toch op de een of andere manier de echte spanning. Het zindert voor mij nét niet. Ik ben bang dat ik het niet goed kan uitleggen. Spijt me oprecht. Om misverstanden te voorkomen. Ik vind het echt heel goed geschreven. "Hij spreidde mijn schaamlippen, boog zijn hoofd en voordat ik hem uit schaamte tegen kon houden, voelde ik de aanraking van zijn warme tong die als een bliksemschicht in mijn lichaam insloeg." Dit vind ik echt een fantastische zin, met name door het schaamtegevoel dat je noemt. Misschien is het dat wel; te herkenbaar?