Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

feedback op schrijfoefeningen

De schrijfoefeningen die op deze site staan, zijn heel praktisch alleen vind ik het jammer dat er geen feedback is. Zijn er soms collega-schrijvers die samen met mij een soort digitale schrijfgroep willen vormen met als doel de schrijfoefeningen maken en ze dan naar elkaar doorsturen. Op die manier kunnen we dan elkaar feedback geven.

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik ben er wel in geïnteresseerd. Ik volg nu de cursus Korte verhalen schrijven van de Schrijven online academie waarbij je oefeningen maakt om uiteindelijk de eindopdracht te maken, die stuur je dan in. Ik mis inderdaad feedback op de oefeningen. Ik ben het Prozaboek aan het lezen van Jansen en Wiersinga waarin ook allemaal van dat soort oefeningen staan maar ik kom er niet toe om ze te maken zonder stok achter de deur.

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ben jij daarin zelf nog actief Jeri? Ik heb naar dat topic gekeken maat vind het vaag. Waar moet je je aanmelden (googlegroups of Belgisch forum) en wat gebeurt daar?

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Bij google groups. ja ik ben er nog wel steeds actief, maar heb op dit moment een pauze voor mezelf genomen. We hebben sinds januari met de schrijfoefeningen bezig gehouden. Het forum hebben we uitgeprobeerd maar we zijn terug gaan naar google. Dit omdat het forum geen email stuurde als er gereageerd was, en email checkten de meeste van ons sneller. Je kan daar je eigen teksten plaatsen en je krijgt daar ook feedback. Net als hier op SOL, alleen kan je daar langere stukken plaatsen. En alles is op zich bespreekbaar. Zo vaag is het niet. Het is gewoon een clubje schrijvers die per email contact houden met elkaar via google groups. :)

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Oké, duidelijk. Dankjewel. Ik bedoelde dat het topic vaag was, voor mij in ieder geval. Ik denk erover na maar heb ook altijd nog een account bij ZZ. Per e-mail vind ik wel prettig.

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@ludieke: ja het topic was door een ander gestart, en uiteindelijk is het van de grond gekomen. Met het clubje hebben we de ervaring opgedaan dat email het handigste werkt, en er zit een kleine kern, die nu gelukkig aan het uitbreiden is. @ludo: gelukkig dat het zo dan toch bekend is geworden. :)