Lid sinds

18 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

web weg

Na een idiote stapel fouten, waarover ik niet zal uitwijden, heeft mijn provider mijn dossier en mijn domeinnaam www.versjeopverzoek.nl weggegooit. In het kort, omdat ik niet betaalde en zij me niet konden vinden. Dat krijg je van verhuizen, er gaat wel eens iets mis. Ze hadden natuurlijk even op de website kunnen kijken .... maar goed, daar hebben we het maar niet over, dat win ik toch nooit. Feit blijft dat www.versjeopverzoek.nl werd vrijgegeven en onmiddelijk werd aangevraagd door een verzamelaar, die nu gaat hopen dat ik mijn domein zo graag wil houden dat ik hem voor veel geld terug ga kopen. En dat ben ik niet van plan. Met andere wooren, versjeopverzoek doet het niet meer. Heel misschien krijg ik hem nog terug, als de verzamelaar even niet oplet. Zo niet, dan wordt er binnenkort een nieuwe domeinnaam voor me gemaakt. Wel superbalen, moet ik ook weer nieuwe kaartjes etc. maken en allerlei mensen post sturen over mijn nieuwe domeinnaam. En iedereen waarschuwen om mijn link te veranderen ...! Ik laat jullie binnenkort weten wat de nieuwe naam wordt. (O, en waarom betaalde ik niet, zal je je misschien afvragen. Nu, dat deed ik wel, maar niet naar het juiste rekeningnummer, zo vond mijn bank een dikke week na mijn betaling en storte het hele tientje weer terug).

Lid sinds

19 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Getsie, wat een rotstreek!! En het levert je op zijn minst veel werk op of het kost je veel geld. Balen!! Het lijkt me toch heel simpel voor de host om een bericht te sturen naar het contactadres dat je op je site hebt staan?

Lid sinds

17 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ceridwen, Volgens de SIDN is de naam nog vrij. Wanneer zou deze verzamelaar de site dan hebben vastgelegd? Ik zou anders meteen contact met ze opnemen of naar een andere host gaan en de naam opnieuw vastleggen.

Lid sinds

16 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Balen Ceridwen, Maar gelukkig hebben we Eliza, onze huisdetective! @ Eliza: al drie keer raak! Petje af.

Lid sinds

18 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Goed zo! Eliza, tjonge, wat ben jij goed. Je hebt vast dwingende krachten. Hij is vanaf maandag gekaapt geweest. Meteen onze nieuwe provider gebeld, en zij zal het regelen zodra ze een computer ziet. ' Geen stress,' zei ze, 'De andere providers zijn ook dicht.' Het hoeven geen bekenden te zijn Griseo, hoewel ik dat eerst ook dacht. Er schijnen schimmige bedrijven te zijn die constant schuimen naar domeinnamen die vrijkomen, en ze dan snel inpikken. Ik hoop idd maar dat het geen bekende is. Overigens, ook heel vreemd, kreeg ik eerder deze week een rekening voor www domeinnaam punt nl, die gebruikt wordt door notabene SIDN zelf. Blijkbaar betaald ons bedrijfje dat :confused: . Ironisch genoeg kon die provider mij en mijn bankrekening wel prima vinden!

Lid sinds

18 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ceridwen, gelukkig komt het weer goed. :) Eliza, ik ben onder de indruk. Jij schrijft vast detectives. ;)

Lid sinds

19 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoezo andere providers ook dicht? Via mijn host kun je dag en nacht op elk moment de gewenste domeinnaam vastleggen via internet. Als hij nog vrij is. Dat kan met jouw naam dan toch ook? Ik zou hem maar even snel vastleggen.

Lid sinds

18 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ja, dat is ook zo, maar dan moet er bij die provider nog wel iemand zitten om de aanvraag goed te keuren en door te sturen naar SIDN. Hij staat al sinds we er achterkwamen klaar bij de nieuwe provider, omdat ze al hoopte dat hij nog vrij kwam. De aanvraag van de dief was ook nog niet goedgekeurd namelijk. Als het goed nu kan ze hem nu dus kwijt bij SIDN, dat gaat ze straks proberen als ze bij een computer is. Ik wist dit ook allemaal niet hoor, iemand zit het allemaal in mijn oor te fluisteren hier!

Lid sinds

17 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Mja. Het is de taak van de eigenaar van het domein om de whois gegevens up to date te houden. Maar goed, je e-mailadres was natuurlijk niet verhuisd dus ze hadden best een mailtje kunnen sturen, dat deed de mijne ook... Hopelijk komt het goed. Heb je wel al je gegevens nog?

Lid sinds

17 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ceridwen, Mooi! De wereld van de domeinhandel is een schimmige. Er zijn heel wat mensen die leven van het kopen en verkopen van domeinnamen en men wordt steeds creatiever. Dat de SIDN een aanvraag afwijst, is opmerkelijk. Grote kans dus dat de dief de naam weer heeft opgeheven of de aanvraag heeft ingetrokken. Over het algemeen staat een goedgekeurde naam ook binnen 24 uur op de site van de SIDN. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ze daar een week over deden. Aan de anderen: Dank voor alle complimenten. :) En nee, ik ben geen detective en schrijf al helemaal geen enge boeken. Ik zit al sinds 1992 op het net en heb wat sites gehad. Door schade en schande heb ik het een en ander geleerd. Wel vind ik het hartstikke leuk om dingen op te zoeken. Ongeacht het onderwerp. Helaas ken ik geen baan waarbij dat kan...

Lid sinds

18 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ja gelukkig wel Micha, want de site draait gewoon hier, bij ons thuis. Wat Eliza zegt klopt inderdaad, SIDN is altijd heel snel. En aangezien Cindy me voor het weekend niet belde dat ze hem weer kon pakken (ze probeerde het wel een paar keer per dag) rekende ik er eigenlijk al helemaal op dat hij weg was. En ja, zij vond het ook vreemd. Een baan voor Eliza waarbij je de hele tijd dingen mag opzoeken en uitzoeken... wie roept?

Lid sinds

17 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Eliza, er is een speciale afdeling bij de recherche waar ze dit soort dingen dagelijks doen. Je moet er geloof ik wel een politieopleiding voor hebben echter om je daarna te kunnen specialiseren, maar misschien kun je daar zelf nog wat info over opzoeken ;)

Lid sinds

17 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Hè, wat vals allemaal, leuke 'bekende' is dat, Ceridwen. Ga je het morgen (maandag) verder uitpluizen over het hoe en wat?

Lid sinds

18 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Nou Mara, ik geloof dat Cindy wel nieuwsgierig is wat er nu precies gebeurt is, dus wie weet duikt zij er nog in. Maar ken je die uitdrukking goed geld naar kwaad geld smijten? Dit soort dingen vergelijk ik daar maar mee. Ik ga geen goede energie naar kwade energie sturen. Ik heb ieder druppeltje nodig momenteel!

Lid sinds

19 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ja Ceridwen, ga liever je manus van de Vlaamse Filmpjes herschrijven. Dat levert positieve energie op!

Lid sinds

18 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ja, jippie! Met dank aan Eliza's oplettende actie en snelle reactie. Hoe en wat er precies aan de hand is geweest is niet meer te achterhalen, maar ik ben blij dat versje weer veilig onder mijn dak woont. En .... deze provider kan wel gewoon het bijbehorende mailadres opleveren. :) Ben blij.

Lid sinds

16 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Super, gelukkig Ceridwen! versje op verzoek is van jou en van niemand anders!

Lid sinds

18 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ja, ik probeerde er wel erg nuchter onder te doen, maar ik had het toch wel erg jammer gevonden hoor. Nu, ik ga even een maandje marathonnen op ZZ, dus ben ik hier even wat minder. :wink: