Lid sinds

14 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Gewoon een compliment

Sinds een maand ben ik lid en heb onder het schrijven, het redigeren, het lezen en het corrigeren de verschillende topics gelezen. Af en toe een opmerking geplaatst. Het viel me op dat er eigenlijk wel veel succes is onder de leden - dat er veel kleine succesjes worden geboekt. Van nominaties tot uitgaven en van publicaties op websites tot overwinningen bij verhaalwedstrijden. En toen dacht ik: volgens mij is ook de enige manier om dit voor elkaar te krijgen veel met het schrijven bezig te zijn: veel erover denken, veel naar elkaar luisteren en vooral veel proberen. Schrijven, schrijven, schrijven. Een compliment voor iedereen die hier elkaars vragen, werk en opmerkingen leest. En allemaal succes bij alle schrijfprojecten!

Lid sinds

15 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
leuk Lucatero! En inderdaad, met zijn allen komen we er wel. Ervaringen uitwisselen, dingen van elkaar leren. Heel erg leuk! Ik ben nu bijna een jaar op het forum (oktober of zo? ik weet het even niet, ik zie het zo als ik gepost heb wel) en het bevalt me prima! Ik heb er echt veel geleerd.

Lid sinds

18 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ja, leuk om eens zoiets te lezen, Lucatero! :thumbsup: Maar ...
Het viel me op dat er [ ... ] veel kleine succesjes worden geboekt.
Sommigen boeken ook wel grote successen: een serie in een paar jaar uit de grond stampen, een zoveelste druk, schrijven voor bijzondere doelgroepen. We zijn een mix van groen tot goud die elkaar mooi overeind houdt.

Lid sinds

14 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Lucatero, :D ben het helemaal met je eens. Ook vind ik de manier van omgang met elkaar, het stimuleren van het (door)schrijven en het serieus op vragen ingaan, etc. hier erg prettig. Dat er nog heel veel grote en kleine successen zullen volgen Proost ;) ! groetjes,

Lid sinds

15 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
We zijn een mix van groen tot goud die elkaar mooi overeind houdt.
Wat weet je het altijd toch mooi te zeggen Marriejeanne. :)