Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Te jong....

Zoals sommige weten ben ik best jong. Jonger dan 16 jaar. En daarom kan ik aan diverse en eigenlijk wel de meeste schrijfwedstrijden niet meedoen. Het klinkt raar als iemand onder de 16 jaar al probeert te schrijven. Zelf hoop ik wel een succesvol schrijver te worden, maar de ergste twijfel van mijzelf is. Zou de computer, e-books enz. De boeken overnemen. Ikzelf hoop dat dat nooit zal gebeuren, maar om even terug te komen op mijn onderwerp. Waarom moet je ouder dan 16 jaar zijn? Waarschijnlijk voor media-ervaring, kennis van uitgeven enz.. Ik hoop dat er een paar schrijfwedstrijden komen onder de 16 jaar...

Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
De lol van leeftijden is dat je vanzelf ouder wordt, hoef je niks voor te doen. Oefen gewoon de komende jaren en als je dan eindelijk 16 bent, kom je goed beslagen ten ijs.

Lid sinds

14 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
En alles is mogelijk, ik kwam vandaag bij bruna nog een boek tegen van een meisje da top 16 jarige leeftijd debuteerde. Ikzelf was 21, dus geef niet op en schrijf lekker verder!

Lid sinds

12 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Er is hier nog een heel jong iemand, (Jennifer Wegman heet ze, geloof ik), die op haar 13e al een boek heeft uitgebracht. Het kan dus wel! Er zijn ook heus wel wedstrijden voor kinderen onder de 16, je moet misschien alleen wat beter zoeken. En ondertussen... gewoon ervaring opdoen en doorschrijven aan je debuut. ;-)

Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Richt je pijlen niet langer op die schrijfwedstrijden. Het is leuk...maar vaak komt er toch niets uit. Misschien moet je gewoon eens een uitgever benaderen. Ben je ook niet afhankelijk van diie leeftijdsgrens!

Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Pssssst, mocht je toch graag eens aan een wedstrijd meedoen kijk op de site van Leopold. In samenwerking met Paul van Loon en Zapplive roepen ze kinderen op hun griezelverhaal in te sturen.

Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Arie, BESTE MANUSCRIPT 2009 heeft ook geen leeftijdsgrens. Er zijn al meer jonge schrijvers met goeie manuscripten die zich hebben aangemeld. Je hebt nog tot 31 december 2009 de tijd!