Lid sinds

19 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

DigiMemo

Hallo allemaal, Tot nu toe heb ik 'slechts' meegeken op dit forum, maar dat gaat nu veranderen. Ik heb een cursus creatief schrijven afgerond en ben er klaar voor om de wonder(lijk)e wereld die schrijven heet, te betreden. Allereerst heb ik jullie hulp nodig. Op de achterkant van de laatste editie van Schrijven Magazine stond een advertentie waarin het product DigiMemo werd aangeboden. Omdat ik chronische RSI heb en mijn passie schrijven is, zoek ik altijd naar hulpmiddelen om het mezelf te vergemakkelijken (lees: te kunnen schrijven zonder mezelf onnodig te pijnigen). Spraakherkenning is er één van, maar als DigiMemo doet wat hij belooft, lijkt het me een geweldige aanvulling op c.q. vervanging van het typwerk. Heeft iemand van jullie ervaring met de DigiMemo? Thanks!

Lid sinds

17 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hey Freckle, nou welkom dan maar, alsnog... Welkom op het forum, en welkom in de vreemde wereld van het schrijven. Van het product heb ik nog een artikel liggen, volgens mij. Ik zal kijken of ik het artikel voor je kan vinden, maar misschien is er iemand nog veel sneller dan ik. Ik heb geen ervaring met het product.

Lid sinds

17 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Je kunt even googlen op reviews, misschien dat daar iets uitkomt. Je moet er in ieder geval rekening mee houden dat als je handschrift nogal beroerd is, je alsnog uren achter de pc zit om alles te corrigeren.

Lid sinds

19 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
  • Administratie
  • Beheerder
Houd er rekening mee dat de goedkope versie met A5-formaat papier werkt en de duurdere met A4-formaat. Dat was mij niet meten duidelijk. Hier een paar reviews. A502: http://www.pcmweb.nl/hardware_review.jsp?producti… http://frontpage.fok.nl/review/4610/1 http://www.diskidee.nl/2007/01/30/neem-notities-o… A402: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=3… http://www.pcpro.co.uk/buyer/reviews/113575/aceca…

Lid sinds

19 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Hartelijk dank voor jullie input! Ik laat eea even bezinken. Voorlopig nog maar even schrijven op de 'ouderwetse' manier... Hartelijke groet!

Lid sinds

16 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Hai Freckle, kijk eens naar de digital ink pad, dat is net zo'n ding als de digimemo alleen net nieuw en 60 euro goedkoper op een totaalsetje. Volgens de website is het product zelfs beter als de digimemo dus ik zou daar voor gaan als ik jou was. Ik geloof dat de website www.digitalinkpad-usb.nl is en anders kan je hem wel vinden via google. groetjes slim