Lid sinds

9 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Mijn e-mail is gekraakt !

Hoi Sollers, Ja het is mij vandaag overkomen. Een of andere klooijo heeft zich toegang weten te verschaffen tot mijn e-mail account. Daarbij heeft hij al mijn contacten een mail weten te sturen met complete onzin erin. Dit vind deze Bobcat absuluut niet leuk!!!! Ik heb inmiddels mijn wachtwoord veranderd, meer weet ik niet te doen. Ik ben niet zo begaafd in de instellingen van een computer. Hopenlijk zitten er geen vervelende dingen voor de ontvangers tussen. Ik hoop dat het hierbij zal blijven. Bobcat. :mad:

Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb het eens gehad met msn dat een of andere willekeurige internetwandelaar net zo willekeurig willekeurige contactpersonen van mij blokkeerde. Wachtwoord veranderd en er geen last meer van gehad.

Lid sinds

9 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik vind het toch ergens een inbreuk op mijn privacie. Zoiets moet eigenlijk niet mogelijk moeten zijn. Bobcat.

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Bobcat, je kan het wel een inbreuk op je privacy vinden maar het is heel eenvoudig: geen berichten openen in je mail die jij of je provider niet vertrouwen want daar kan je spyware mee binnenhalen. Zelf heb ik een hotmailaccount waarin steeds perfect door MSN wordt aangegeven welke berichten wellicht malafide zijn. Nieuwsgierigheid kan je dus nekken! @ verweij: boeiende bijdrage!

Lid sinds

13 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb dit al een paar maal gehad er is echt niets tegen te doen. Een maal ging het via een legitieme organisatie, ik had de mail nog niet eens gezien en had al reacties van vrienden in mijn inbox. Het voelt inderdaad als een verkrachting van je privacy en is om donders van te worden. Ik heb uiteindelijk al mijn adressen uitgevoerd en zoek ze nu op in een apart bestand. Mensen waar ik dagelijks mee mail kunnen er wel tegen mocht het nog eens voorkomen, maar over de jaren verzamel je heel wat adressen. Regelmatig je wachtwoord veranderen helpt wel. Ik heb ook een tijd gehad dat ze mijn adres gebruikte om te spammen. Dan had ik ineens twee honderd of zo reacties dat de mail niet bezorgd kon worden. Dat was echt k%&*$

Lid sinds

15 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
  • Beheerder
Ondanks dat je misschien mensen van deze site in je adresboek had staan heeft dit niks met schrijven te maken. Die mensen kun je ook gewoon mailen.