Lid sinds

12 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Handig hulpmiddel voor laptopgebruikers

Tip voor geïnteresseerden: In de alombekende Zweedse zet-het-zelf-maar-in-mekaar-winkel vond ik laatst voor slechts €3,99 onderstaande laptopondersteuning. Ik gebruik het gewoon op mijn werktafel, maar je kan het ook op je schoot zetten als je graag zittend op de bank werkt. http://www.ikea.com/PIAimages/0094156_PE231892_S3.JPG Voordelen: - Het beeldscherm staat meer op ooghoogte, dus beter voor je zithouding. - Ik vind de stand van mijn polsen ook beter.

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Goed om te weten. Ze hebben geloof ik ook een speciaal plat ding voor op schoot, dat je laptop wat hoger staat maar ik weet niet hoe duur die is. Ik herinner me alleen wel dat het pauzeprogrammaatje wat ik op mijn werk heb in een van zijn tips had dat je toetsenbord liever niet een te grote helling moest hebben en je mogelijke toetsenbordvoetjes het beste in kon klappen. Het toetsenbord lijkt met dit ding best schuin te komen staan.

Lid sinds

12 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Het is vrij steil, maar ik was het snel gewend. Ik heb veel last van mijn polsen (cystes tussen mijn gewricht) en tot nu toe is het zeker niet vermoeiender voor mijn polsen. Het feit dat je beeldscherm hoger staat, zorgt er alvast voor dat mijn zithouding stukken beter is. Ze hebben inderdaad nog verschillende andere dingen voor je laptop op schoot te nemen.

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Goede tip, ik heb met mijn laptop op de bank ook eerder last van mijn nek dan wanneer ik aan mijn bureau zit dus dit lijkt me zeker de moeite van het proberen waard.