Lid sinds

9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijftherapie cursus of opleiding

Hoi allemaal,

weten jullie misschien waar je een opleiding voor schrijftherapie kan volgen? Of is dat eerder iets postgraduaat ofzo?

alle beetjes info zijn heel welkom 🤗

veel liefd

Lid sinds

1 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Kelsy,

Heb je intussen al wat gevonden? Ik ben hier ook naar op zoek, ik zal je even een berichtje sturen dan kunnen we wellicht even wat uitwisselen.

Groetjes Carlijn

Lid sinds

9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hey Carlijn,

jammer genoeg niet echt iets van waarde. Ik heb me ingeschreven bij die goedkope cursussen van Centre of Excellence. Diploma zal mss niet veel waarde hebben om verder te gaan maar dan kan ik al meer leren over het onderwerp.

mocht ik iets tegenkomen laat ik het je zeker weten :)

Lid sinds

1 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Dit is onderdeel van een opleiding psychologie. Naar mijn weten is dat de enige manier om dat te leren. Verder is er wel nog een opleiding tot creatieve therapie voor bijvoorbeeld beeldende kunsten, dans of muziek. Aangezien dat waarschijnlijk niet is wat je zoekt is psychologie de enige optie. Het is onderdeel van cognitieve gedragstherapie en het is moeilijk om zonder andere kennis van de psychologie daar 'goed' in te worden.

Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Dit is onderdeel van een opleiding psychologie.

Vakken van universitaire opleidingen zijn vaak te volgen via 'à la carte' onderwijs. Dan betaal je de uni voor dat éne vak en kun je erbij gaan zitten als student-van-buiten. Was vaak vroeger al volledig digitaal op afstand te doen, en dit jaar al helemaal.