Lid sinds

11 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Dille

Ondanks dat ik als Dille al een tijdje een account bij Schrijven Online heb - en daarvoor een aantal jaar onder mijn echte naam - stel ik me toch maar weer even aan jullie voor. Door drukte met werk, verhuizing en verbouwing ben ik de afgelopen twee jaar nauwelijks met schrijven bezig geweest. Momenteel is het rustiger en heb ik er weer ruimte voor: fantaseren, schrijven, schrijven, schrijven, schaven, schrappen en herschrijven. Dat brengt mij weer terug op dit forum, waar ik hoop te leren en mezelf verder te ontwikkelen als schrijfster. Ik heb nieuwe ideeën en ben weer aan iets begonnen. Het liefst schrijf ik fictie, zowel korte als lange verhalen. Mijn inspiratiebronnen zijn meestal krantenartikelen en bijbelverhalen, mijn voorbeelden zijn Jan Siebelink, Renate Dorrestein en Roald Dahl. Ik ben een vrouw, 30 jaar, getrouwd, werkzaam in de GGZ en woonachtig in het midden van het land. Vanwege mijn ambities houd ik mijn echte naam graag voor mijzelf. Ik hoop van jullie te lezen en te leren, tot ziens!

Lid sinds

11 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Bedankt allemaal! Het is leuk om hier weer actief aanwezig te zijn. Al een aantal leerzame forumgesprekken gelezen, hier en daar heb ik zelfs alweer gereageerd (drempeltje). Op dit moment zit ik met een blok ijs tegen mijn wang thuis op de bank, want mijn verstandskiezen moesten er vanochtend uit, dus het forum is nu een extra prettige tijdsbesteding!

Lid sinds

11 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Haha! Dat klopt helemaal, Jeannette. Wat grappig dat je dat hebt onthouden. Deze vakantie heb ik er weer een paar herlezen, heerlijk!

Lid sinds

11 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Nou, dat is aardig van je, Maus. Ik zal mijn best doen. Maar verwacht niet te veel van me, want ik ben een echte leek.

Lid sinds

9 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Dille ! Ouch, toen mijn verstandskiezen er werden uitgehaald deed dat een week later nog pijn. Ik hoop dat dat bij jou niet het geval is... Schrijf ze!