Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Solar Cell - New Kid In Town...

Beste allemaal, Van mij een niet al te uitgebreid verhaal. Mijn naam is Alex (Solar Cell), 36 jaar en sinds kort begonnen aan een eerste boek, een thriller. Ik kom uit de muziekscene en heb nationaal als tekstschrijver, songwriter en producer redelijk aan de weg getimmerd. Met enige regelmaat snuffelt mijn anonieme alter ego op deze site door de verschillende topics en vind het soms bijzonder interessant, en ook herkenbaar wat er wordt gevraagd/besproken. Nu ik lid ben zal ik zo nu en dan wat plaatsen of misschien reageren mits ik een relevante opmerking/ suggestie voel opborrelen.

Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik voel wat opborrelen... Dank voor het warme onthaal, zover!

Lid sinds

15 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
'There's a new kid in town. I don't wanna hear it. There's a new kid in town. I don't wanna hear it.' Geintje! ;) Ha SolarCell, Ik borrel graag met je mee. Heb je whiskey? Maar een biertje mag ook, hoor. Heb veel lees-, schrijf- en leerplezier hier met ons allen. greetz, Ariadne

Lid sinds

15 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom en hopelijk gaat de site hier straks heel erg borrelen. Er is hier genoeg wat het borrelen gaat losmaken. ;)

Lid sinds

13 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik borrel niet mee (ben wat men vroeger een geheelonthouder pleegde te noemen. Geen idee of dat woord nog in zwang is, om in de context te blijven). Toch welkom hier.