Lid sinds

7 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

Scarlett

Goedemiddag (of goedenavond?), als nieuweling op de site leek het me een goed idee om me maar meteen aan jullie allemaal voor te stellen. Onder de naam Scarlett kom ik hier SOL onveilig maken... Over mezelf heb ik weinig te zeggen; ik ben net geen puber meer maar ook niet volwassen, heb een voorliefde voor alles dat met het uitleven van creativiteit te maken heeft en leef mezelf dan ook naar hartenlust uit in het schrijven. Dat doe ik al van jongs af aan; ik vertelde mijn knuffels al verhalen toen ik nog maar een kleutertje was dat net kon lezen. Later, toen ik begon in te zien dat het toch wel enig nut had om alles ergens vast te leggen, kliederde ik schriftjes vol met vergezochte sprookjes, avonturenverhalen die zich het liefst in de jungle of onder water afspeelden en liefdesverhalen die ik toen erg volwassen vond klinken... Een periode waar ik met plezier op terugkijk. Intussen is mijn niveau, naar ik hoop, toch wel iets gestegen. Hoewel bovengenoemde genres nog steeds wel mijn interesse hebben, schrijf ik nu ook fantasy, fictie en doe ik soms een poging tot sci-fi of horror. Ook heb ik een periode veel gedichten geschreven, iets waar ik ook mee verder wil gaan. Eigenlijk van alles wat, dus, en dat wil ik het liefst ook zo houden. Goed, hopelijk ben ik erin geslaagd hiermee een beetje duidelijk te maken wie ik ben en wat ik doe. Rest mij nog te zeggen dat ik me er enorm op verheug om samen met jullie deel uit te maken van alles dat op deze site in ontwikkeling is - en ik hoop dat dat wederzijds is!

Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Haha, dat is ook verwarrend zeg (ik dacht zelfs éven dat er nieuwe berichten in mijn eigen voorsteltopic waren toen ik dit topic in de lijst met recente reacties zag staan). :P Welkom Scarlett. :)

Lid sinds

8 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Welkom, Scarlet! Misschien een idee als jullie allebei een avatar nemen, waardoor iedereen jullie uit elkaar kan houden.

Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
@ Noes: Je moet die met twee t's welkom heten. :D Hahaha, het geeft nu al problemen. :rolleyes: Ik heb normaal ook een eigen avatar, maar omdat ik een andere avatar ingesteld heb (en het even duurt voor die verschijnt), doet die het even niet.

Lid sinds

7 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
O, o, o, dit is inderdaad niet zo handig... :D Sorry Scarlet (één t!). Ik ga inderdaad gauw een avatar proberen te vinden en dan hoop ik dat ze ons niet al te zeer door elkaar zullen halen. Welke kleur en afbeelding heeft jouw normale avatar ongeveer? Dan zoek ik iets volslagen anders... Of zal ik in mijn voettekst duidelijk neerzetten dat ik toch echt jou niet ben? :) Bedankt voor jullie welkom, in ieder geval!

Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Welkom Scarlett! Schrijf je romans of meer korte verhalen? En ik wil niet meteen heel vervelend zijn, maar misschien is het handig dat een van de Scarlet(t)s een naamswijziging doet? Twee sollers die net geen pubers meer zijn, fantasy schrijven en een naam delen, dat moet een keer fout gaan.

Lid sinds

7 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Je bent niet vervelend hoor, Hadassah. Je hebt zelfs volslagen gelijk en ik ben ten volle bereid om me als nieuwkomer aan te passen, maar is het mogelijk om je naam te veranderen? In ieder geval ben ik al druk op zoek naar een avatar en hoop dat dat in ieder geval al iets scheelt. Als het allemaal te veel uit de hand loopt, kan is desnoods nog een heel nieuw account aanmaken. O, en ik schrijf zowel korte als langere verhalen.

Lid sinds

10 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Welkom! :D Nou, Scarlet(t) is in elk geval een populaire naam hier. :D Misschien is een andere naam nemen wel handig, ik ben wel eens voor Scarlet aangezien (of was het andersom?), dus met één extra lettertje zal dat ook gegarandeerd fout gaan...

Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Spirit en ik zijn inderdaad best vaak voor elkaar aangezien. Volgens mij hebben sommige SOLlers zelfs een tijdje gedacht dat we één persoon waren, omdat we even oud zijn en verder ook heel erg op elkaar lijken. :P @ Scarlett: Op mijn ava's staan meestal fantasypersonages. Alles wat daar niet op lijkt, zou dus goed zijn. :) Van mij hoef je je naam niet te veranderen - en je hoeft je al helemaal niet te verontschuldigen, dat is nergens voor nodig - maar als je dat toch wil, kun je Dries een mailtje sturen. Een nieuw account aanmaken mag niet, omdat je dan twee accounts zou hebben en dat is verboden op SOL (en ook dat is te overleggen met onze beheerder Dries). Succes.

Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
@ Hadassah: Ik vind jou niet zo snel vervelend. ;) En je hebt helemaal gelijk. Ik hoop dat met avatars het 'probleem' al een beetje opgelost is. We zien wel hoe het loopt, en kunnen altijd nog namen aan gaan passen. :)

Lid sinds

7 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Nou, dan gebruik ik dit in ieder geval maar als avatar. Als subtiele hint, zullen we maar zeggen... Scarlet, mocht jij als mijn bijna-naamgenoot last krijgen van mijn aanwezigheid, zeg het dan vooral! Er is dan vast wel iets te bedenken. Voorlopig maak ik zo in ieder geval wel een denderende entree op SOL. :p

Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
:lol: Hij is inderdaad lekker subtiel. Goede oplossing. Maar waarom werkt mijn ava dan nu nog steeds niet? Die is zeker te groot... In ieder geval kunnen ze je inderdaad niet meer missen na zo'n entree. :ninja: Ik krijg geen last van je, hoor. Dat ik hier eerst was, wil niet zeggen dat ik het alleenrecht heb op deze naam. Zolang het voor de andere SOLlers (en voor mijzelf) niet verwarrend is, is er geen enkel probleem. :) Veel plezier op het forum!

Lid sinds

7 jaar 10 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Welkom, natuurlijk (dat wist je al van me, maar ik hou natuurlijk een beetje in de gaten wat je hier uitspookt ;) ) Je hebt je wel meteen moeilijkheden op de hals gehaald, zusje... Of meteen vrienden gemaakt, natuurlijk :) Veel plezier!

Lid sinds

7 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Welkom :)

Lid sinds

10 jaar 10 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Welkom, Scarlett! Veel plezier op het forum (maar dat zal wel lukken denk ik).

Lid sinds

7 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Oeps, nu moet ik nog gaan oppassen dat ik niet voorgoed bekend sta als 'Dubbel T' of iets dergelijks :D Bedankt allemaal!