Lid sinds

1 maand 1 week

Rol

  • Gewone gebruiker

#517 Uithoek in de Van Dale

5 augustus 2024 - 21:35

 

Welkom reiziger! Wat fijn dat u ons gevonden heeft!

We krijgen hier niet vaak bezoekers. De meesten die helemaal hierheen komen zijn op doorreis naar zon en zee. Ook zalig, lijkt me! 

Heel af en toe komt er iemand voorbij die op zoek is naar Xanten, maar te ver is doorgelopen langs de x-as. Yes! denk ik dan. 

Slechts weinigen komen hier voor mij en de mijnen. Niet dat er hier niets te beleven is. Loopt u even om die yak heen, dan laat ik het u zien. We hebben hier een yogales en erna - als uw yin en yang weer in balans zijn - heerlijk yoghurtijs. Ik moet toegeven dat dat vooral in de smaak valt bij een van onze nieuwere bewoners, de yuppie daar verderop.

Oh, wat zegt u, u zoekt een xylofoon? Dat is nou jammer, dan bent u hier verkeerd. Als u die kant op terugloopt - pas wel even op voor de yeti - dan kunnen ze u bij de buren vast verder helpen.

Mocht u later eens op zoek zijn naar een goede yell, of zin hebben in een potje yahtzee, kom dan gerust weer langs. Vraagt u dan vooral naar mij, Ypsilon. Ik wacht met smart op uw bezoek. 

 

Lid sinds

1 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
6 augustus 2024 - 8:51

Nina95, wat een ont-zet-tend leuke interpretatie van de opdracht. Op de valreep :) Goeie humor, lekker gevarieerde "actie", ritme van de Ypsilon-gids lekker los. Waarom was je hier niet eerder? Welkom.

Lid sinds

1 maand 2 weken

Rol

  • Gewone gebruiker
6 augustus 2024 - 16:17

Wat leuk! Geneig idee en goed uitgevoerd. De titel helpt ook dat we meteen snappen waar we zijn beland en waarom.

"zon en zee. Ook zalig, lijkt me! " Hehehe, dit toverde een lach op m'n gezicht.