Lid sinds

4 maanden 3 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo, ik ben Lynn!

27 mei 2024 - 11:42

Hallo, ik ben Lynn! 

Ik ben een 33 jarige Brabantse, partner van een militair en moeder van twee heerlijke kinderen. 

Zolang ik me kan herinneren schrijf ik al verhalen. Het is altijd hobbymatig geweest, maar sinds een aantal jaar merk ik dat ik mijn verhalen steeds verder uitwerk tot ze samenkomen. Het gevolg is dat ik inmiddels genoeg materiaal heb om ze uit te werken tot een boek, misschien zelfs twee. Het heeft mij enthousiast genoeg gemaakt om een poging te wagen en een boek te schrijven, zodat ik me hopelijk ooit een auteur mag noemen. 

Mijn gebrek aan zelfvertrouwen staat me echter in de weg. Ik hoop meer vertrouwen te krijgen in mezelf, door mijn werk te delen met medeschrijvers en het werk van anderen te mogen lezen. Daarnaast lijkt het me leuk om vriendschappen op te bouwen met mensen met dezelfde interesses, zowel online als face-to-face. Een schrijfgroep in de vorm van een low-key koffieclubje lijkt mij ook helemaal geweldig. 

Bedankt voor je aandacht en tijd en hopelijk spreken we elkaar hier nog eens!

Lid sinds

8 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
31 mei 2024 - 12:26

Welkom Lynn!

Wat een leuk idee om een schrijfgroep in de vorm van een low-key koffieclubje te starten. Waar in Brabant woon je ergens? Ik woon in Den Bosch, dus mocht je zoiets in de omgeving willen doen dan ben ik daarvoor in. :) 

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
31 mei 2024 - 21:29

 

Welkom!

Voor het tanken van zelfvertrouwen ben ik niet de meest geëigende commentator. Volgens mij heb je niet zoveel aan een online suikerlaagje om een bittere pil. Gelukkig lijken de meeste proeflezers op deze site daar anders over te denken.

Voor koffie ben ik low key genoeg, maar als teksten ter tafel komen, dan weet ik niet of iedereen mijn onverbloemde annotaties kan waarderen. Ik woon in Brabant, dat dan weer wel.

 

Lid sinds

4 maanden 3 weken

Rol

  • Gewone gebruiker
31 mei 2024 - 23:06

Dank je, Dreaming! Ik woon in Tilburg, dus dat is niet gek ver van Den Bosch. Het lijkt me leuk om eens te overleggen wat de mogelijkheden en verwachtingen zouden zijn van zo'n clubje. Een idee om daar eens over te mailen?

Lid sinds

4 maanden 3 weken

Rol

  • Gewone gebruiker
31 mei 2024 - 23:11

Bedankt, Uruguru. Als ik klakkeloos wil horen hoe goed ik kan schrijven laat ik mijn werk wel aan mijn familie lezen. Het is juist mijn doel om beter te worden en zo mijn zelfvertrouwen te voeden. Mijn mening is dat daar o.a. commentaar en kritiek bij komt kijken waar nodig. Ik ben erg benieuwd wat jij erover te vertellen zou hebben, een voorgevoel zegt mij dat ik er veel van zou kunnen leren.