Lid sinds

2 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfgroep Leuven

Hey, ik ben Imber, 23 jaar en studente in Leuven. Ik schrijf al enkele jaren en heb sinds kort eens kennis gemaakt met het samenzitten met andere schrijvers en vond dit een zeer leuke ervaring. Hierdoor zou ik graag een schrijfgroep starten in Leuven voor jonge mensen die samen willen brainstormen, praten over boekideeën enzovoort (elkaar een beetje aanzetten en stimuleren tot schrijven en creatief zijn eigenlijk). Zelf ben ik een young adult/fantasy schrijver, maar ik schrijf in feite vanalles. Mochten er mensen interesse hebben, laat me dan maar iets weten! 

Lid sinds

4 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hey Imber,
ik ben Charlotte en ik woon in de buurt van Leuven. Ik schrijf ook al enkele jaren. Ik heb nog nooit samengezeten met andere schrijvers maar wil dit al een hele tijd graag doen. Bij een zoektocht online vond ik geen schrijfgroepen rond Leuven en ik durfde er eerlijk gezegd zelf geen op te starten. Dus ik ben superblij dat jij dat doet.
Ik schrijf zelf ook young adult/fantasy als ik tijd heb. Ik ben wel 32 jaar oud, weet niet of dat nog onder "jong" valt voor jou, ik hoop van wel :-). Ook heb ik twee monstertjes, lees kinderen, die wel veel van mijn tijd opslorpen dus weet niet of mijn bijdrage aan een schrijfgroep heel erg constant zou kunnen zijn. Ik zou wel mijn uiterste best doen omdat schrijven er momenteel voor zorgt dat ik niet gek word van alles.
Hoe zie je de schrijfgroep precies? Wil je een online groep en/of afspreken? Groetjes,
Charlotte

Lid sinds

2 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Als antwoord op door charrie

Hey Charlotte! Ik zou graag in het echt samen komen, maar ik heb al eens rond gehoord bij nog schrijvers in de buurt en sommigen van hen zullen soms ook online moeten volgen, dus het kan nog alle kanten uitgaan! Ik zie een schrijfgroep als zowel aan je eigen projecten werken, alsook schrijfopdrachten uitproberen etc... Als ik iets concreet geregeld heb, zal ik je iets sturen! Bedankt voor je interesse :)

Lid sinds

2 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik heb geen meldingen gekregen van deze reacties/ook geen pm gekregen voor een of andere reden. Als jullie nog steeds geïnteresseerd zouden zijn, laat me dan zeker via hier iets weten!

Lid sinds

8 maanden 3 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik ben niet zo jong meer alswel bezig met trouble stoking als geen ander, ik lees wel verlaine, Sade, rousseau, Goethe, voltaire, descartes, schopenhauer, nietzsche, sacher masoch, safranski en biografieën en werd evenzeer bij een eerste aantrede in psychiatrie als een genie onthaald, ik schreef zoals in Mn biografie staat een manifest over subjectiviteit, esthetiek, sociologie, en een mythe met allegorieën over eenzaamheid, haat, passie, droefenis, inspiratie, perceptie etc, men zei me op de academie van schone kunsten antwerpen dat ze hoopten op een tweede renaissence toen ze me hoorden praatten maar allengs bestellen ze daar nog altijd eerder daken uit China.