Lid sinds

2 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Online Schrijfgroep middeleeuwse fantasy

Mijn naam is Carmen en ik zoek mensen die graag historische of middeleeuwse fantasy schrijven en lezen.

Het fantasy boek wat ik schrijf speelt zich af in de middeleeuwen en ik zou heel graag feedback willen krijgen op mijn schrijven. Daarnaast vind ik het ook leuk om feedback te geven, want ik lees zelf namelijk ook veel Nederlandse, Engelse en Duitse fantasy boeken. (Dit moet zich niet per se in de middeleeuwen afspelen.)

Omdat ik merk dat niet alleen ik, maar meer mensen een stok achter de deur nodig hebben om te schrijven, wil ik voorstellen dat we elke 2 á 3 weken elkaar nieuwe dingen opsturen om te lezen. 

Deadline voorstellen:
01.04.2022
22.04.2022
06.05.2022
20.05.2022
10.06.2022
24.06.2022
08.07.2022
22.07.2022
05.08.2022
26.08.2022

Dit zijn allemaal vrijdagen, zodat er in het weekend of de week daarna gelezen kan worden. Voor mensen die ervoor openstaan kan er ook video gebeld worden, maar dit hoeft niet. Zo is het ook wat makkelijker voor de groepsleden die graag appen en mailen en liever niet bellen om deel te nemen.

Liever privé in deze 'CHAT + PRIVÉ (carmenpxxxx@gmail.com)' aanmelden voor deze groep.

Graag hoor ik van jullie, en als je onzeker bent of deze groep wel iets voor je is, vraag maar raak, want dat vind ik alleen maar goed. ;)

 

 

Lid sinds

2 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Stel hier je vragen.

Lid sinds

7 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Als antwoord op door Carmen P

Hallo Carmen, wel een goede manier bedacht met die deadlines. Ben je enkel geinteresseerd in middeleeuwse fantasy? of kan het ook andere soort fantasy zijn?

met vriendelijke groeten

Emil

Lid sinds

2 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid

Hi Carmen, 

Ik ben al behoorlijk gevorderd in een boek dat zich afspeelt in een periode die aanvoelt als net na de middeleeuwen (qua beschikbare technologie). En met gevorderd bedoel ik natuurlijk dat ik nog een hoop te doen heb. :)

Als je het geen punt vindt dat ik net na jouw tijd ben beland, zou ik het leuk vinden om wat met elkaar te delen. Zullen we eens digitaal kennismaken? 

Jeroen

Lid sinds

2 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Carmen, Emil, Jeroen

Ik schrijf zelf ook Fantasy verhalen die zich afspelen rond de middeleeuwen. Ik zou graag verhalen uitwisselen. Kan zowel één op één als in een groep. De deadlines vind ik wel een goed idee, hoewel ik niet kan beloven dat ik bij iedere deadline nieuw materiaal heb, maar ik ontvang graag werk van anderen om feedback op te geven en zelf van te leren. Ik doe wel liever het contact via mail of app, sinds ik sociale angst ervaar en mij niet comfortable genoeg voel om te video bellen. Wel kan ik alvast mijn mail delen: scdevries0@gmail.com

Ik hoor graag of ik bij de groep mag komen

Simon

Lid sinds

2 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Als antwoord op door Simon de Vries

Hallo Simon,

Uiteraard, werk ik zelf ook online, omdat ik alles zo strak mogelijk kan plannen en uitvoeren. ;) Afspreken gaat voor mij niet, omdat ik voor mijn werk veel (48 weken per jaar) in het buitenland ben. Ik zet mijn email adres online zodat iedereen die aan de groep deel wil nemen zich daarop kan aanmelden. Ik heb verschillende email adressen, en als deze online komt, is dat niet zo'n drama.

Groetjes,

Carmen