Wekelijkse schrijfopdracht #384 - Huisdier

 

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Frank Noë, Lucy Deutekom, Yvette Hazebroek, Lizette van Geene, Johanna Müller, Nadine van de Sande en Rachel Kabelaar. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 384e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #384 - Huisdier

Door Lucy Deutekom

Schrijf een verhaal of gedicht (aantal woorden staat je vrij) waarin jouw / een relatie met een huisdier centraal staat. Het moet een huisdier zijn, geen wild dier. 

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'. Jouw verhaal is nu hier te vinden. 
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook! Andere verhalen zijn hier te vinden. 

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Lucy Deutekom is schrijver, Ierlandkenner en Nt2-docent. Onlangs verscheen van haar Let’s talk Dutch, een Engelstalig boek over Nederlandse uitdrukkingen, geschreven voor nieuwkomers in Nederland. Kijk voor al haar boeken op de website.