Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfmaatje gezocht!

9 december 2021 - 14:47

Hallo,

Mijn naam is Johan, ik ben op 24 januari 2001 geboren en ik zoek een schrijfmaatje aan wie ik mijn hart kan gaan luchten over onderwerpen die mijn bezig houden.

Dit zijn mijn voorwaarden voor een schrijfmaatje:

  • Ze moet een vrouw wezen.
  • Ze moet heel veel over sociale wetenschap, politiek en filosofie afweten.
  • Ze moet heel veel algemene kennis hebben.
  • Ze moet GEEN fan van politieke partijen zoals de VVD, FvD en PVV wezen.
  • Ze moet TEGEN autismehaters, pedojagers of ander van dat soort tuig wezen.

Als u interesse heeft, mag u mij ook bellen of appen naar:

0621478401

Lid sinds

2 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
9 december 2021 - 21:50

Dan val ik maar met de deur in huis: deze oproep schrikt mij (en ik denk niet alleen mij) af. Ik ga eerlijk tegen je zijn in de hoop je te helpen. Als je daar niet goed tegen kunt, kun je de volgende alinea beter overslaan en alleen de tips onder de lijn lezen.

Ten eerste zijn je bedoelingen mij niet duidelijk. Je hebt het over een schrijfmaatje, maar ook over je hart luchten, dat het een vrouw moet zijn en dat je wel wilt bellen of appen. Daarbij heb je nogal wat eisen, die bovendien maar in zeer beperkte mate iets met schrijven te maken hebben. Zoek je een schrijfmaatje, of is dit een contactadvertentie? Hoe dan ook begrijp ik dat het een ontwikkelde vrouw moet zijn, dus met een eigen mening, maar, zo wordt duidelijk, zolang ze maar min of meer hetzelfde vindt als jij. Dat nodigt niet erg uit. Het zo expliciet noemen dat ze tegen autismehaters en pedojagers moet zijn is tot slot geen beste uitsmijter. Ik weet niet of ik dat verder moet toelichten. Laat me dat maar uitsluitend op jouw verzoek doen.
_____________________________________

Mijn belangrijkste tip is om je te concentreren op wat je wél wilt en wat je zelf te bieden hebt. De voorwaarden zou ik weglaten. Tenzij je een goed salaris kunt bieden heb je niets te eisen. Een oproep is bedoeld om mensen enthousiast te maken om met jou in contact te treden. Als het niet klikt blijkt dat snel genoeg.

Dus wat zoek je in een schrijfmaatje? Wil je graag dat iemand met je meedenkt over verhaallijnen, teksten leest, spelfouten verbetert, je moed inspreekt en/of nog iets anders? Het lijkt mij handig als je vermeldt wat voor soort verhalen je schrijft en wat je zelf leuk vindt om te lezen. Misschien kun je een link plaatsen naar één van je teksten? Wat heb je zelf te bieden? Wat zijn de dingen waar jij zelf goede feedback op kunt geven? Als er onderwerpen zijn waar jij veel verstand van hebt is dat ook interessant om te noemen. Je telefoonnummer kun je denk ik beter weglaten. Daar kunnen ook verkeerde mensen op afkomen en je zoekt immers een schrijfmaatje. Mochten jullie later willen bellen dan kun je altijd nog nummers uitwisselen. Succes!