Lid sinds

2 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik stel me even voor

Yooo! Ik ben Evelien, en schrijf al verhalen zo lang ik me kan herinneren. Een hele tijd geleden zat ik ook een tijdje op deze site, maar ik ben een tijdje weggeweest, en ben naar mijn mening veel veranderd, dus stel ik me opnieuw voor. Zoals ik al zei ben ik Evelien, en ik ben op dit moment 13 jaar. Ik schrijf en lees ontzettend graag fantasieverhalen, omdat er in een fantasieverhaal zo veel mogelijkheden zijn. Het is mijn droom om ooit nog eens een boek uit te geven. Feitje: Schrijven is mijn enige hobby die ik al mijn hele leven heb, en nooit een tijdje mee gestopt ben

Lid sinds

1 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Evelien, 

Wat fijn dat jij je weg terug gevonden hebt. :-) 

Blijven schrijven en wie weet komt die droom ooit wel eens uit. Ik gun het je in elk geval van harte. 

 

Groetjes 

Lid sinds

13 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Evelien... Ik schrok even toen ik je leeftijd zag, dat had ik niet zien aankomen! Toch fijn dat je er bent... En ook ik hoop dat je droom mag uitkomen, maar besef ook dat je nog tijd hebt. Je bent dertien dus vergeet vooral niet te leven, en te genieten van dat leven, en ervaar. Volgens mij is namelijk ervaring de belangrijkste bron voor een schrijver.

Vergeet ook nooit dat je schrijft omdat je graag schrijft, omdat je het geweldig vindt om nieuwe verhalen te creëren en dat te laten lezen. Ik gun je alle succes van de wereld.