Lid sinds

1 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfmaatje gezocht

Hallo,

de originaliteitsprijs zal ik met deze oproep waarschijnlijk niet winnen. Ik ben namelijk op zoek naar een schrijfmaatje: iemand om elkaars schrijfsels te lezen, om feedback mee uit te wisselen, om mee te brainstormen,... Kortom, iemand die ook een passie voor schrijven heeft!

Mijn favoriete genres zijn psychologische thriller en horror met een subtiele paranormale hoek af, functioneel bloed en liefst zonder happy end :-)

Ikzelf ben een mama van 36 jaar en woon aan de Belgische kust. Ik ben creatief, introvert en een tikkeltje mysterieus.

Indien interesse, stuur gerust een (privé-)berichtje! 

Tot schrijfs,

Mystic Elle

Lid sinds

1 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo Mystic Elle,

Ik ben sinds kort lid van deze site en ben ook op zoek naar een schrijfmaatje. In oktober 2020 ben ik begonnen aan een fantasy verhaal. Ik heb ondertussen circa 28.000 woorden geschreven, maar zou graag met iemand willen sparren over schrijfstijl, plotontwikkeling, geloofwaardigheid van karakters en gebeurtenissen, etc.

ik ben een vrouw van 57 jaar. Mijn kinderen zijn de deur uit, ik heb het schrijven serieus opgepakt en ik hoop een boek te kunnen schrijven dat het uitgeven waard is.

hoor graag van je, als je interesse hebt in een samenwerking.

Vriendelijke groet, Monique

 

 

Lid sinds

1 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Mystic Elle en Monique,

ik zou me ook graag willen aanmelden als schrijfmaatje. Ik ben nu mijn fantasy verhaal aan het herschrijven, maar ik zo zou nu en dan graag wat willen sparren.

Groetjes,

Charlotte