Lid sinds

9 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfgroepje/partners gezocht in omgeving Noord-Holland/Alkmaar

Hallo Allemaal! 
Ik zou graag in contact komen met andere schrijvers om een vast clubje (5/6?) mee te vormen van Alkmaar tot Amsterdam. Elkaars werk lezen, beter maken, oefeningen doen en natuurlijk ook gezellig socializen! Dat kan nu natuurlijk goed digitaal, maar ik zou het na corona ook leuk vinden om bv 2-wekelijks of maandelijks af te spreken en onze passies en verhalen te delen. Leeftijd maakt niet zoveel uit, maar ik ben zelf 30+ en ben begonnen met een thriller. Ik heb ook interesse voor drama en sci-fi/bovennatuurlijk. 
Groetjes Ruth

Lid sinds

1 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo Ruth,

Ik woon niet in je omgeving, (Den Bosch) maar gezien de Corona is digitaal dan niet makkelijker?

Ik zou graag 'elkaars werk' willen uitwisselen en van feedback voorzien. Oefeningen ben ik minder van omdat ik die op de schrijversvakschool Amsterdam al heb gedaan. Maar ik kan je wel van de opdrachten voorzien die ik destijds kreeg. Van mij hoeft het geen groep te zijn, ik heb liever één of twee schrijvers/proeflezers die precies de zwakke plekken zien dan 5/6 die het meestal met elkaar oneens zijn.

Ik schrijf zelf Fantasy en vind mezelf behoorlijk creatief. Schrappen en vorming van structuur is al aardig aanwezig. Grammatica moet helaas beter.

Ik ben niet echt een socializer, maar na de corona zouden we wel eens in het midden (Utrecht) kunnen afspreken.

Groet, Xix

 

 

 

Lid sinds

1 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo Ruth,

Hoe gaat het met je schrijfgroepje? 

Ik ben hier nieuw en ben op zoek naar een schrijfmaatje of -groepje als stok achter de deur om mijn boek af te gaan schrijven. Ik woon in Anna Paulowna. Misschien is het wat? :)

Groetjes Maaike