Lid sinds

4 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Applecore of Martine

29 mei 2020 - 8:19

Hallo, ik ben Martine.
Vroeger vond ik schrijven enorm leuk en heb ik heel wat geschreven. Nooit professioneel en zeker niet uitgegeven, maar hobby schrijven. De pen is neergelegd toen het volwassen leven op mij af kwam.
Inmiddels 32 jaar oud, jaren niet meer geschreven en echt opnieuw een groentje te noemen. Ik ben moeder van twee jonge kinderen, werk parttime in een escaperoom en nu de kids allebei naar school gaan ineens tijd gevonden voor mezelf. 
Al tijden leeft er een verhaal in mijn hoofd, misschien is het tijd dat de pen weer aan het papier gezet wordt. Wie weet moet dit verhaal toch gewoon de wereld in.
Iemand suggereerde mij misschien wat meer schrijvers op te zoeken om ervaringen te kunnen delen. Vandaar dat ik me heb aangesloten op dit forum. 
Ik hoop dan ook weer wat te groeien als persoon en schrijver. 

Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
29 mei 2020 - 22:37

Hi Martine,

Welkom hier!!

Heb je al een idee hoe je je verhaal gaat schrijven? Ben je naar specifieke dingen op zoek? Is het je doel om nu toch echt een keer wat uit te gaan geven?

Groetjes,

Lara

Lid sinds

4 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
30 mei 2020 - 7:19

Hoi Laartje, 
Waar ik uiteindelijk misschien het meeste naar opzoek ben is wat kamaraden, ik ken geen schrijvers in mijn eigen omgeving en kan m'n ei niet altijd kwijt. Ik heb zoveel gegoogled over schrijf problemen waar ik alleen niet uit kwam, en blokkades alleen moeten trotseren. Het zou misschien mooier zijn om het op een medium als hier eens te kunnen vragen en van mensen te horen die werkelijk in die wereld bezig zijn. 
Mijn doel is om een echte poging te doen uit te geven. Voorheen nooit gedaan, ook nooit een overweging geweest van me. Maar m'n partner hoorde me over het plot praten en was direct m'n grootste fan. Hij overtuigde me hier wel weer actief mee bezig te gaan en waarom niet een groter doel voor je verhaal stellen? Ik ben er weer enthousiast van geworden, en hoe meer ik m'n plot op papier begon te verwerken hoe meer energie ik er weer van kreeg om dit te doen. En ja, het zou wel een droom zijn als dit echt uitgegeven kan worden. 
Verwachtingen zijn echter wel realistisch bij gesteld. Ik heb 10 jaar niet geschreven, ben geen snelle schrijver en merk dat ik echt de beginners dingen even weer moet uitvogelen. 
Dit is niet een boek wat vandaag of morgen de wereld in is. Geweldige ideeën hebben voor een plot is maar een graankorreltje in het hele proces. Maar de motivatie is er!

Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
30 mei 2020 - 17:03

Hi Martine,

Waar woon je ergens? Ik woon in Amsterdam en kan ook wel wat 'kamaraden' gebruiken om zo af en toe te brainstormen. Mochten we een beetje in de buurt wonen, dan is het misschien leuk om ook elkaars geweten te zijn. Elkaar motiveren om door te zetten. Elkaar hier doorheen te trekken :)

Lid sinds

4 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
31 mei 2020 - 6:42

Helaas, ik zit in het noorden van het land in Emmen (Drenthe), maar ik sta open voor wat heen en weer berichten als je iemand nodig hebt om door de sleur te komen!
Volgens mij kan je via dit forum gewoon privé berichtjes sturen (als ik dat goed heb gezien, profiel - contact)
Trek gerust aan de bel als je even je ding kwijt moet, ik zal vast ook af en toe wel iemand kunnen gebruiken :) 

Lid sinds

13 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
6 juni 2020 - 19:50

Dag Martine,

Welkom, en superleuk om te zien dat je meteen ook actief meedoet, dat is altijd leuk om te zien! :D

Ik zie je wel weer op 't forum,
Silver