Mirantia (Miriam)

Lid sinds

1 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Mirantia (Miriam)

Hallo Allemaal!

Mijn naam is Mirantia (of Miriam, als jullie me bij mijn echte naam willen noemen, maar die naam was niet meer beschikbaar). Ik ben 27 jaar oud en ik ben al meer dan tien jaar bezig met schrijven. Ik schrijf het meeste Fanfiction, maar ik ben ook bezig met het schrijven van een origineel fantasy verhaal. Verder hou ik mezelf bezig met RP (role play) met een aantal engelse mensen. Ik probeer het schrijven iedere dag vol te houden.

Naast het schrijven heb ik een baan als programmeur. Ik hou ervan om nieuwe programmeertalen te leren en meestal kan ik het best snel oppaken. Ook vind ik het leuk om verschillende programma's te maken voor mezelf als hobby.

In mijn vrije tijd, heb vind ik het naast het schrijven leuk om te tekenen of te lezen. Ook heb ik een kat met de naam Nala.

Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

dag Mirantia... Ik ben (ondermeer) ook programmeur :D Fijn een gelijkgestemde te ontmoeten, ik ben wel een paar jaartjes ouder dan jij... En inderdaad vol houden, maar het nu ook weer niet zover gaan dat het een opdracht wordt om te schrijven... Het moet vooral fijn blijven. Welkom!