Lid sinds

4 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Eindelijk actief lid

15 april 2020 - 17:47

Hi,

Ook ik zal me even voorstellen:

Als ik niet aan het werk ben in Den Haag, vind je mij in het gemoedelijke Midden-Delfland. Daar woon ik samen met mijn lieve 'man zonder ring', kinderen, bonuskinderen en een huis vol katten.

Schrijven doe ik dagelijks; is het niet voor mijn werk als communicatieadviseur, dan wel voor de lol. Omdat het altijd beter kan, lees ik ook alles wat los en vast zit en volg ik zo nu en dan een workshop. Ik ben nu al een tijdje lid van Schrijven Online, dus het wordt hoog tijd dat ik actief ga deelnemen aan het forum om te zien of al die tips & tricks ook iets opleveren.

Al zo'n 15 jaar zit de blauwdruk van een verhaal in mijn hoofd en sinds de zomer ben ik eindelijk die witte pagina's aan het vullen. Je bent nooit te oud om te debuteren, las ik laatst.
Maar zover is het nog lang niet. Eerst maar eens lekker aan de slag met de opdrachten en oefeningen hier en daarnaast elke avond een uurtje stoeien met mijn hoofdpersonen om te zien wat ze vandaag weer hebben meegemaakt.

Tot gauw!

Hartelijke groet,
Julia
 

Lid sinds

13 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
16 april 2020 - 10:12

Dag Julia,

Alleen al in je voorstelrondje proef ik het plezier dat me in schrijven hebt. Leuk je erbij te hebben, en alle succes met je verhaal!

Groeten,
Silver

Lid sinds

5 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
18 april 2020 - 12:55

Hoi Julia,

 

Je bent inderdaad nooit te oud om te debuteren. Het is mij afgelopen november gebeurd op 61-jarige leeftijd, zie *** .  Maak je boek af en je zult zien, dat het je een geweldige kick geeft. Ik ben in ieder geval nu nog lang niet uitgeschreven.

Groetjes en succes,

Jeroen

Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
3 mei 2020 - 12:25

Hoi Jerome, fijn dat je laat weten op latere leeftijd je schrijfdebuut gemaakt te hebben, alleen willen de Forumregels dat je terughoudend bent met het verwijzen naar je eigen werk, website, blogs e.d. Vandaar dat we je link even drie sterretjes hebben gegeven.

Wel kun je in het onderdeel Boekpresentatie de forummers informeren over je publicatie (zoals je ook gedaan hebt). Dat vinden we altijd leuk en leerzaam om te lezen.