Lid sinds

6 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Opdracht#285 - verdwaald in de storm.

 

Stel je voor: Je woont alleen in een mooi klein houten huis diep in het bos. Buiten stormt het. De zwanen die eerder die dag nog rustig in het water dobberden, zijn verdwenen. Ze zagen het weer al eerder aankomen dan jij.

Het is al laat en erg donker. Je hoort de wind om het huis heen fluiten.
Wat ben jij blij dat je lekker thuis bent! Je hebt het niet koud, buiten het feit dat het huis goed geïsoleerd is, heb je de openhaard ook aangezet. Het vuur knettert en je voelt je rozig, omdat je die dag hard hebt gewerkt en het nu zo heerlijk warm is.

Je hebt een mooie ouderwetse platenspeler en zet een LP op. Terwijl je naar de muziek luistert, hoor je ineens geklopt op de deur. Je schrikt, wie klopt er op dit moment nog aan op de deur? In dit noodweer?
Je doet de deur open en daar zie je een meid van rond de twintig voor de deur staan. Dat meisje ziet er heel mooi uit. Ze is helemaal natgeregend en heeft een shirt aan wat door de regen doorschijnend geworden is, haar tepels zijn zichtbaar.
Even sta je vol verbazing te kijken. Wat doet ze hier? Wat wil ze van je? De make-up van het meisje is helemaal uitgelopen.
“Sorry”, zegt ze, “Ik ben verdwaald en op zoek naar een slaapplaats..” Nog steeds sta je met je mond vol tanden, maar dan besef je dat je haar alsmaar in de storm laat kouvatten .Ook jij begint het koud te krijgen van de deur die open staat. Regen is het huis al binnengedrongen.

Je vraagt of ze binnen wilt komen en zonder aarzelen komt ze binnen. Je ziet dat ze nog helemaal rilt. Je vraagt of ze wilt douchen. Dat wilt ze graag. Je wijst haar de douche, en pakt een handdoek en een badjas die ze na het douchen aan mag doen. Je vraagt of ze thee wilt, en ook dat wilt ze wel.

Je gunt haar, haar privacy en laat haar alleen. Nog steeds een beetje verbaasd doe je water in de waterkan en zet je de koker aan. Terwijl je dat doet, besef je dat je de hele tijd fantaseert over haar. Dit moet een droom zijn, denk je. Voor de zekerheid kijk je even in de badkamer. Daar staat ze echt! Je ziet haar mooie perfecte lichaam onder de warme stralen staan. Weer weet je even niet wat je moet doen, tot het te laat is om te vluchten, want ze heeft je al gezien. Ze schrikt niet en vraagt of je erbij wilt komen, zodat je haar rug even goed kan wassen. Natuurlijk wil je dat! Je kleedt je uit en komt erbij.

Je hebt echt gouden handen! Zo heerlijk hoe je dat doet!! Ze draait zich om, even kijken jullie elkaar aan en dan beginnen jullie innig te zoenen. Je geniet van je zoen en wordt nog geiler dan je al was. Je wilt van dit lichaam genieten, je weet het zeker. Het meisje doet de kraan van de douche uit en stapt uit de douche.

 

Lid sinds

5 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Mooi verhaal.

Waar het verhaal voor mij wat uit de toon valt is de afstandelijkheid die ik ervaar bij meid en dat meisje.

Heerlijk hoe je dit verhaal vertelt. Dank voor het mogen lezen.

Lid sinds

4 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Leuke invalshoek Sanne! Misschien zoek ik er teveel achter, maar ik zie hier het mooie meisje als een 'storm' binnen een storm. Je neemt de lezer mee aan de hand door je eerste zin; 'Stel je voor,' en dat past ook bij de rest van je tekst, een soort van dag (nacht) droom. En doordat je die vorm zo gebruikt, bewust of onbewust, kan ik als lezer meegaan in die fantasie. 

Een tip: kijk nog eens kritisch naar je zinnen. Je gebruikt geregeld woorden die niet nodig zijn, zoals 'Ze zagen het weer al eerder ' - hier kan 'al' weg.  'Buiten het feit dat het huis goed geïsoleerd is, heb je de open haard ook aan' - 'buiten het feit' is erg omslachtig, je kunt ook zeggen dat het huis goed geïsoleerd is.  'Ze is helemaal natgeregend' wordt dan 'ze is natgeregend.'