Lid sinds

2 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid

Hallo allemaal!

Hoi allemaal, ik ben Janneke, 23 jaar en ik woon in het zuidelijkste puntje van Limburg.

Al zo lang als ik mij kan herinneren, vind ik schrijven fantastisch! Toen ik heel klein was en net leerde schrijven, schreef ik altijd kinderboekjes over en naarmate ik ouder werd begon ik zelf verhalen te verzinnen. Mijn allereerste verhaal schreef ik toen ik 10 jaar was en het enige wat ik daar nog van weet is dat het over een eend ging, haha.

Ik heb zelf rond de 146 "verhalen" geschreven. Niet om te zeggen dat je er een boek van kon maken, het waren altijd maar een paar pagina's en ik heb de verhalen nooit afgemaakt, jammer genoeg, omdat ik geen inspiratie en motivatie meer had. Maar daarom ben ik hier!

Ik wil er nu echt iets mee gaan doen en ik vind het geweldig dat ik deze site/magazine gevonden heb en ik hoop dat de tips en schrijfoefeningen me gaan helpen om eindelijk een verhaal af te maken.

Groetjes!

 

 

Lid sinds

9 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Welkom Hendrika, vanuit het zuidelijkste puntje van Limburg. Dat moet Wolfhaag bij Vaals zijn.

Laat maar eens enkele van je verhalen lezen.

Lid sinds

12 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Welkom, Hendrika. Wellicht is het een idee om je verhalen te gaan ordenen in 2 categorien: spreekt me nu aan en spreekt me nu niet aan. De stapel die terechtkomt op spreekt me nu aan sorteer je opnieuw. Dit keer met: wil ik nu niet afmaken en  wil ik nu afmaken. Uit de stapel wil ik nu afmaken kies je 3 verhalen waarmee je aan de slag gaat. Van alle 3 maak je een synopsis. De synopsis die je het gemakkelijkst afgaat, dat verhaal maak je als eerste af. Veel schrijfplezier toegenst!

Lid sinds

2 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid

Als antwoord op door kriskras

Dat is een super leuk idee, daar was ik nou niet opgekomen. Helaas moet dat toch maar even wachten, want ik ben net met een nieuw verhaal begonnen en deze wil ik echt helemaal afmaken, voor dat ik aan  iets anders begin of mijn oude verhalen ga herschrijven.

Toch bedankt voor de tip!

Lid sinds

8 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo Hendrika, plaats heel simpel een verhaaltje van je op Proeflezen of schroom niet om eens mee te doen met de Schrijfoefeningen. Stuur gewoon eens iets in dan heb je de eerste hobbel al genomen.

Het Forum waar je de oefeningen kunt vinden staan onder het kopje Community; ga maar eens op zoek. Succes!