Lid sinds

11 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfgroepje/maatje omgeving Noord Holland

9 oktober 2019 - 14:13
Hallo, Sinds kort heb ik het schrijven weer opgepakt en weer ready to go. Oke, ik moet wel bekennen nog een beetje zoekende te zijn maar momenteel ligt mijn focus op fantasy en kinderverhalen. Nu vroeg ik mij af of er iemand / meerdere personen interesse hebben in een schrijfgroepje in de omgeving Noord Holland (ik woon zelf in de buurt van Alkmaar). Mocht er al een schrijfgroepje actief zijn in deze buurt en nog op zoek zijn naar een nieuw lid dan verneem ik dat ook graag :) Groetjes, Patricia

Lid sinds

4 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
9 oktober 2019 - 14:40
Hoi Patricia, Wat leuk, ik ben bezig met het oppakken/leren schrijven van kinderverhalen en ik woon in Alkmaar :). Maar ook wel erg druk met mijn jonge kindjes en werk. Wat verwacht je precies van een schrijfgroepje? (voornamelijk online contact of een vaste dag bijv. afspreken)

Lid sinds

11 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
9 oktober 2019 - 17:35
Hoi Renske! Nou, om eerlijk te zijn sta ik open voor alles. Ik ben gewoon op zoek naar iemand of een groepje welke online contact heeft en misschien af en toe eens bijeen komt. Spreekt jou dat ook aan? Je kan mij ook altijd een prive bericht sturen als dat makkelijker is. Groetjes!

Lid sinds

4 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
14 oktober 2019 - 23:17
Hai Patricia en Renske, ik ben ook op zoek naar andere (aspirant) schrijvers in omgeving Alkmaar en geïnteresseerd in kinderverhalen/jeugdliteratuur, maar het zou mij met name gaan om het doen van schrijfoefeningen en deze vervolgens onderling bespreken. Schrijven is goeddeels een ambacht, tenslotte; het lijkt me leuk en leerzaam om relatief korte teksten te schrijven in verschillende stijlen, bijvoorbeeld. Staan jullie hier ook voor open, dan sluit ik me graag bij jullie aan. Wellicht beginnen met FB groepje? Grz. Nena

Lid sinds

11 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
15 oktober 2019 - 12:58
Hallo Nena! Dat lijkt mij in ieder geval erg leuk en leerzaam. Ik zal je in ieder geval even een berichtje sturen zodat we even in contact kunnen komen met elkaar. Ik moet wel zeggen dat ik facebook niet echt gebruik maar er zijn uiteraard meerdere wegen om even te bekijken. Groetjes Patricia!