Lid sinds

4 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Wat is je ervaring met jouwboek.nl

Ik ben een boek aan het schrijven, dat ik mogelijk POD wil uitgeven door jouwboek.nl, via het "zeker uitgeven pakket" Zij beloven promotie, verzending van persberichten en recensie-exemplaren naar hun goede mediacontacten, social media berichten via Twitter en Facebook. Maken zij waar wat ze beloven? Of is het allemaal maar bla bla? Levert dat wat op? Heb jij ervaring met jouwboek, of heb je er iets over gehoord? Ik verneem het graag

Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Henk Jans, Ik heb er geen ervaring mee, evenmin hoorde ik iets over een uitgave van jouwboek.nl. Hoeveel uitgaven van jouwboek.nl heb je zelf voorbij zien komen?

Lid sinds

12 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Het kan goed zijn dat ze alles doen wat ze beloven, maar jouw vraag "Levert dat wat op?" is zeer terecht. Hun beloften in een kritisch licht: een persbericht rondsturen wil nog niet zeggen dat een krant (of een ander vorm van media) het zal oppikken. Recensie-exemplaren opsturen wil nog niet zeggen dat een de recensent het boek openslaat. En berichten op social media zetten, daarvan weet je zelf denk ik hoe veel dat waard is. Ik ken jouwboek.nl niet, maar PODs in het algemeen wel. Daar geldt doorgaans: als je echt zinnige promotie wil, zul je daar zelf je tijd en moeite in moeten steken. Als je bereid bent dat te doen, dan let niets je om voor deze POD te kiezen.

Lid sinds

4 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Pumbo ken ik. Ik heb er twee boeken door laten printen. Daar ben ik tevreden over. Het ging me even om de promotie activiteiten. Maar ik denk dat Diana Silver inderdaad gelijk heeft.

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Ik ken jouwboek.nl niet.Terwijl ik inmiddels heel wat uitgevers/pods ken.