Lid sinds

9 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

200 Kijk papa

28 juni 2018 - 14:09
Kijk papa, schaam je niet voor me. Ik ben rijk papa De allerrijkste gozer van de wijk papa. Kijk papa, met mijn talent het leven van een sjeik papa. Je weet dat ik niet op je lijk papa. Ik leerde liever van het leven. Carpe diem is me gewoon gegeven Ik zweet niet, ik zwoeg niet. Dat is toch wat je wilde? Of was het toch de status waar jij zo zwaar aan tilde? Kijk papa, schaam je niet voor me. Ik ben rijk papa De allerrijkste gozer van de wijk papa. Kijk papa, met mijn talent het leven van een sjeik papa. Het is tijd voor een andere kijk papa.

Lid sinds

7 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
28 juni 2018 - 14:27
Beste Eline77, Je hebt een tekst geschreven die je goed als rap of als lied zou kunnen gebruiken, vind ik (ik denk door de herhaling van papa en het rijm). De vraag om je te zien is een vraag die elk kind heeft, en daardoor goed invoelbaar en het is mooi dat je zegt dat je niet op hem lijkt en toch wil dat hij zich niet voor je schaamt. Mocht je nog willen schaven: Je kunt misschien het gedicht nog wat uitdiepen door in de derde strofe niet te herhalen maar wat dieper in te gaan op wat je eigenlijk van je papa wilt. Of wat er tussen jullie speelt, zodat het plaatje nog wat meer ingekleurd wordt. Schrijf ze, Greetje Kruidhof

Lid sinds

9 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
28 juni 2018 - 15:08
Hoi Greetje, dank je voor je feedback! Het is inderdaad als rap geschreven. Ik probeerde me in een karakter in te leven dat van mezelf afstond. (jonge knul vs moeder van 40) Nu ik je commentaar lees, zie ik juist dat het ook op mijzelf kan slaan. Grappig! Ik zat er zo in dat ik niet van die afstand keek en daar heb je me nu bij geholpen. Thanks!

Lid sinds

10 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
29 juni 2018 - 9:26
Eline: ik zie je in gedachten al op die steiger staan rappen voor de stoere mannen, laten zien hoe het ook kan, en dan verwacht ik een antwoord van hen (sorry ik draaf door)