Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#185 Stephen Hawking

In kosmische wind door oneindige leegte, scheen jouw ster helder beperkt tijdens je leven, nu grootser dan het heelal.

Lid sinds

6 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Beste DarkValley, een mooi eerbetoon, inderdaad. Dat eerbetoon, daar gaat het denk ik om. Dus vat het niet te zwaar op als ik zeg dat je gedicht qua lettergrepen wel een tanka is maar qua inhoud niet. Ik weet in elk geval niet hoe ik de eerste twee regels voor me zou moeten zien... Een tanka is echt eerst een natuurbeschrijving die je voor je zou moeten kunnen zien of horen. Schrijf ze, Greetje Kruidhof

Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hai Greetje, Dank je wel voor je feedback. Geen probleem dat je ook daar kritisch in bent. Ik schrijf hier om te leren en dingen om ons heen zijn inspiratie voor dit proces. Ik probeerde de natuur te vatten in met Stephen in het achterhoofd. Hij zag alles om ons heen als natuur. Zijn grote passie, de ruimte en onze plek daarin, het heelal, met de zwarte gaten en onbekende verschijnselen was zijn tuin. Wellicht in deze opdracht die meer over de natuur onder onze vingernagels en voeten gaat, is die associatie te ver. :) Ik zag in een andere post je reactie dat er geen witregel mag zijn. Heb ik aangepast, die had ik ook. Weer wat geleerd.

Lid sinds

6 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Weleens waar geen natuurbeschrijving, maar wel een heel mooie poëtische ode!

Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hai Riny, Ik begin een beetje te blozen door je reactie. :) Dank je wel en fijn dat ik je kon ontroeren over deze bijzondere man.