Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#175 Jan van Veen

Gestaalde mannen zoet maar toch gezouten steken af tegen papieren godinnen de wereld is in het begin klein. Met gekromde rug en hulp tegen de stroming in gedreven als een kunstenaar kreunend de klei te vormen. Zal glanzende schoonheid voorgeschoteld zijn in een spiegel van water waarin stapstenen ons leiden naar de nacht. Ooit ontgleed het lieflijke snel een andere kant op in een kakofonie van opzwepende muziek. Zolang jeugdig ontluiken ten volle genieten kan en afdrukken achterlaat onder luid gejuich. Zal het gelikte staal zijn gelijke kennen in gloeiende verwachting die tijd en gedachten bedwelmt. De dans op de zomeravond stopt nooit in geurende maneschijn getoond in alle kleuren gevangen in bibberend blauw. Roze genot met plakkerige lippen onderweg in het onbekende en toch vertrouwd genieten. Vrij vliegen als een duif met voldoende kennis voorhanden vanuit een wolk bekeken met een lichtflits terug op aarde. Met de juiste focus beleef alle intens en maximaal gered uit spelende waters in het donker een verfrissende duik. Ingewikkeld denken uit onbalans de ware vinden nog een keer de zachte streling voelen wanneer alles uitzichtloos lijkt. Smeekbede als vloeken na herkennen van goddelijke schoonheid vat alles samen wat ons als mensheid drijft. Een hommage aan alle verhalen dit keer... ;) en een beetje een uitdaging om uit elk verhaal, op volgorde van het moment, een stukje essentie probeerde te halen. De volgorde was: Zout op mijn huid Wehkamp erotica Een hulpmiddel Torso/sculptuur Erolift Jim Erotica The best of us Dani California Top! Colt Python Voorspel PERPETUUM MOBILE Erotica Lik m'n lolly Verrassing Getroffen Onweerstaanbaar filmfanaat Auditie Niet om over naar huis te bloggen (versie 2 - Hoe het begon ...) Zachte ouderdom Verborgen verlangen

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hai Annette, Was een uitdaging om het toch iets van betekenis te geven en niet zomaar wat losse woorden :) Dank voor je complimentje

Lid sinds

11 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Leuk idee en leuk uitgevoerd, Darkvalley. Ook bedankt namens mijn alter ego. Het maakte herinneringen bij hem los. (Jan van Veen las vaak gedichten voor die waren geschreven door gedetineerden.)

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
He Willemina, Ik had inderdaad na een reactie die van veen zo sterk in mijn hoofd, dat elke verhaal dat ik las met het bekende melodietje vergezeld was. Ik kon niet meer stoppen met lachen en die energie dan maar omgezet in iets anders. :)

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
He Nancy, na daaah na daaahaha daaaaahahaaaa nada daaah na daaahahahaaaahahaaa :) Ik krijg het nu al een tijd niet meer uit mijn hoofd. :)

Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Darkvalley, ... wat ongelooflijk geestig en creatief om dit zo neer te zetten. Prachtig. :thumbsup: