Lid sinds

7 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#163 Monster in de kledingkast

9 oktober 2017 - 22:21
Met z’n drieën staan we voor mijn kledingkast. Mijn broertje, mijn andere broertje en ik. De kast heeft een rode en een blauwe deur. Ruud zet een stap naar voren en legt zijn hand op het handvat van de rode deur. Hij kijkt achterom en kijkt ons een voor een aan. Wij knikken en spannen onze spieren aan. Ruud trekt de rode deur open en schreeuwt: “Duiken, op de grond!” We vallen alle drie met onze buik op de grond. “Rollen, rollen, onder de tafel!”, roept Ruud. “Iris, pas op je voet steekt uit!” Ruud duwt Björn verder onder de tafel en grist een pen van de grond. Hij steekt de pen net naast mijn voet op de grond. “Kom maar, we zijn veilig”, gebaart Ruud. Hijgend ploffen we op het bed. We verzamelen onze moed en staan met z’n drieën weer voor de kast. Nu stapt Björn naar voren en legt zijn hand op het handvat van de blauwe deur.

Lid sinds

7 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
10 oktober 2017 - 14:56
Kort maar aandoenlijk en lief, spelende kinderen. Broertje vind ik een lief woord en nog een broertje maakt het schattiger voor mij. Wel ga je denken, andere broertje...zou daar nog iets mee zijn...maar dat blijkt niet zo te zijn. Vind het wel goed om duidelijk te maken bij wie de namen horen. Van mij had het langer mogen duren maar wie weet zien we nog eens een vervolg :D

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
10 oktober 2017 - 15:15
Zonnestraaltje, ... wat heerlijk die spelende kinderen. Je brengt me meteen weer terug in de tijd. Helaas had ik geen broertjes of zusjes. Wel een half zus van vijftienjaar ouder; volop buurkinderen van allerlei gezindten. Dat is allemaal heel belangrijk geweest. Je hebt je verhaaltje beeldend geschreven. Je doet je naam eer aan. :) :nod:

Lid sinds

7 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
10 oktober 2017 - 15:20
Dankjewel i-Kat voor je reactie. Ja inderdaad ik lees het nu en ander kan je op een onbedoeld spoor brengen. Dankjewel Riny . Leuk dat het je meeneemt in de tijd. Ik was ook even terug.

Siv

Lid sinds

9 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
10 oktober 2017 - 15:28
Leuk verhaaltje Het spel van drie kinderen. Ben benieuwd wat er uit de blauwe deur komt. Graag gelezen

Lid sinds

7 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
10 oktober 2017 - 22:00
Hoi Zonnestraal, kinderspel levendig beschreven, heel mooi! Zo krijgt een monster bij deze opdracht toch telkens een andere verschijningsvorm. Typo; De kast is heeft ...