Lid sinds

14 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Je schrijfdoelen voor september 2017?

1 September 2017 - 14:54
Nieuwe ronde, nieuwe kansen! • Wat zijn jullie schrijfdoelen voor september, evt. met het oog op je jaardoelen? • Rustig terugblikken op afgelopen maand kan hier. Veel plezier en succes!

Lid sinds

17 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
8 September 2017 - 18:35
In rap tempo alle cursuslessen afgemaakt en opgestuurd. Nu het commentaar afwachten. Volgende week naar de schrijfdag van Schrijven Online. Ik heb er zin in. Bezig in korte verhalen van Stahlie. Blogposts schrijven. Me bezinnen wat ik komend schrijfseizoen ga doen. Ik denk dat ik daarvoor de reflectievragen van Thérèse ga beantwoorden. Een gedicht geschreven en opgestuurd. Kijken of er nog een geschikte schrijfwedstrijd is om aan mee te doen. Afwachten welke feedback ik terug zal krijgen tijdens de week van het schrijven. Mogelijk samen met vriendin iets schrijven.

Lid sinds

17 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
20 September 2017 - 11:30
Cursus succesvol afgerond. Nu heb ik op mijn verlanglijstje een cursus gedichten schrijven en een workshop gedichten. Er komen weer spontane ideeën op om over te schrijven. Een kort verhaal opgestuurd naar een literair tijdschrift en één naar een wedstrijd. Veel geleerd en genoten op de schrijfdag van Schrijven Online, ook veel mensen vooruit geholpen. Zelfs een begin van een boek tussendoor gelezen en besproken.

Lid sinds

9 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
24 September 2017 - 17:22
Er zijn in de afgelopen maanden veel dingen gebeurd waardoor ik minder heb geschreven dan gewoonlijk. Sommige weten het al, ik ben zwanger. Voor mij betekende dat in de afgelopen maanden helaas ook dat ik vaker in het ziekenhuis te vinden was omdat ik zwangerschapsdiabetes bleek te hebben. Dat lijkt tot nu toe goed onder controle. Verder was en ben ik natuurlijk veel tijd kwijt met de voorbereidingen voor de kleine Pinda. Ondanks dat, zijn er ook veel positieve dingen gebeurd op het gebied van schrijven: -De schrijfcursus is weer van start gegaan. -De schrijfclub die ik wilde opzetten, lijkt nu goed van de grond te komen. We hebben verschillende data (door het gehele jaar heen) al vast staan en er zijn grondregels gezet. -Ik heb mijn eerste roman weer opgepakt. Ik herschrijf het in de eerste persoonsvorm. Mijn doelen voor deze maand gaan vooral over de drie bovenstaande activiteiten. De schrijfcursus en schrijfclub zijn met elkaar verbonden. Hetgeen wat ik voor de ene activiteit schrijf, kan ook gebruikt worden/ herzien worden in de andere activiteit. Doel hierbij is dat ik mijn huiswerk maak, actief om feedback vraag en deze ook teruggeef aan de andere leden. Mijn roman staat in de steigers. Nadat ik het een aantal maanden heb laten liggen, kon ik er weer met een heldere blik naar kijken en zag ik verschillende fouten erin. Dingen die niet compleet waren, niet uitnodigend waren... Die zaken wil ik allemaal aanpakken. Door de schrijven in de eerste persoonsvorm wil ik mezelf ook uitdagen. Ik ben het gewend om in de tweede persoonsvorm te werken en ik merk dat het heel anders is. Het doel wat ik hiervoor opstel is om zoveel mogelijk te schrijven, maar ook om veel te lezen. En dan vooral romans in de eerste persoonsvorm.

Lid sinds

17 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
29 September 2017 - 15:24
Gefeliciteerd, Akaatje. Beterschap en ik hoop dat je tussen alle voorbereidingen door de rust vindt om te schrijven. Aan het begin van de maand vooral veel gedaan. Misschien begin ik komende maand met een cursus gedichten schrijven. Een workshop staat al gepland. Verder werk ik aan een verhaal dat ik wilde schrijven. Ben bezig met het plot bedenken.

Lid sinds

14 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
1 oktober 2017 - 4:08
Klinkt goed allemaal, mensen! Akaatje, veel sterkte met je zwangerschap, spannend allemaal. Hier veel gelezen en aan een kortverhaal gewerkt, volgende maand mee verder.

Lid sinds

9 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
3 oktober 2017 - 12:01
Bedankt allemaal. :) Ik heb een beetje kunnen werken aan mijn doelen, maar ik heb vooral genoten van mijn zwangerschap. Ik denk dat dit voor de komende maand ook gaat gelden :)