Lid sinds

9 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Uitgeverij Quasis - Splinters project

10 november 2016 - 14:49
hey allemaal, Is er hier iemand bekend met het Splinters project van uitgevrij Quasis (of überhaupt met de uitgevrij Quasis)? Splinters is een project dat ze korte verhalen in pocket uitgave publiceren en ik zit te denken of ik daarvoor een verhaal wil aanleveren maar kan op hun site er niet mega veel over vinden en een verzoek voor meer informatie is nog onbeantwoord. Daarom mijn vraag hier, wie kent het of heeft ervaring met deze uitgever?

Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
10 november 2016 - 15:07
Hoi Ebergh, Ik weet van het project af en ken verschillende schrijvers die een Splinter hebben uitgebracht bij Quasis. Het is een leuk project om aan mee te doen. Om te kijken of jouw verhaal in de reeks past, kun je gewoon je manuscript naar hen opsturen. Dit vond ik daarover op de site:
Voor schrijvers: Je kunt een manuscript naar ons e-mailen in Word- of pdf-formaat naar info@quasis.nl. Als je een kort verhaal wilt insturen voor Splinters hebben we graag het volledige verhaal. Gaat het om een roman, stuur dan de eerste drie hoofdstukken en een synopsis van maximaal 2 pagina’s. Zorg ervoor dat je naam en e-mailadres in alle opgestuurde bestanden staan.
http://quasis.nl/?page_id=2

Lid sinds

7 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
12 november 2016 - 17:09
Dank voor je interesse in Splinters, Eberhg. (Elisabeth toch?) We zijn de afgelopen tijd een beetje karig geweest met informatie over Splinters, omdat we zelf nog niet wisten of we in het nieuwe jaar met het project verder zouden gaan, of hoe. Ondertussen kan ik daar wat meer over vertellen: in 2017 zal Splinters ieder kwartaal uitkomen,dus iedere drie maanden een nieuw boekje. Van die vier zijn de eerste twee Splinters al gevuld, dus ik heb nog maar twee plekken over. Schrijvers kunnen altijd een verhaal opsturen, maar zoals je zelf begrijpt moet het erg goed zijn om een van die twee plaatsen te veroveren. Als je een verhaal stuurt kan het even duren voordat je van me hoort, want ingestuurde verhalen komen op zijn vroegst voor de Splinter van juli in aanmerking. Splinters tellen tussen de 5000-10.000 woorden, het liefst zo dicht mogelijk bij de 7500, dat komt voor het aantal bladzijden het best uit. We zijn op zoek naar genre-verhalen die "anders" zijn: geen draken, elfen of dwergen. Ik hoop hiermee antwoord op je vragen gegeven te hebben. Als je meer vragen hebt, fire away. Jasper Polane Uitgever Quasis Uitgevers

Lid sinds

9 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
15 november 2016 - 12:52
Jasper, Dank voor je antwoord (ja inderdaad ben ik Elisabeth). Mocht ik een goed verhaal (ben zelf al erg kritisch over mijn producten) hebben zal ik het zeker in sturen.