Lid sinds

13 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#118 Chantal

Alle vijf de stoelen van Marieke staan in een kring. Papa en Mama zijn er al, Jan en Bea natuurlijk nog niet. De bel gaat, gevolgd door een hoop gestommel en gegiechel op de trap. Dat is wel Jan, maar niet Bea. “Bea is bij me weg en toen kwam ik Chantal tegen.” De getatoeëerde blondine is zeker twintig jaar jonger dan Jan. Ze feliciteert Marieke met drie klapzoenen. Niemand ziet hoe ze zachtjes Mariekes borst betast. Ze krijgt het mokkagebakje dat bedoeld was voor Bea. “Sorry, maar ik houd niet zo van mokka.” Chantal kijkt Marieke aan: “maar wel van lekkers.” Langzaam staat ze op. Ze loopt op Marieke af en gaat op schoot zitten. Marieke voelt hoe Chantals tong zich verstrengelt met de hare. Ze pakt Chantal stevig vast om de warmte van haar lichaam te voelen.

Lid sinds

8 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@Niels, ik vind dit een bevreemdend stukje, het heeft zelfs iets engs in zich. De eerste zin vind ik 'ongelukkig'. Suggestie: de vijf stoelen (van Marieke) staan ... ? Joop wordt Jan, 20 is waarschijnlijk mooier voluit te schrijven en heeft Marieke haar mond al open? Ben benieuwd naar je idee achter dit stukje. Vertel je het?

Lid sinds

13 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@Mili, bedankt voor het commentaar. Joop was een knip-en-plakfoutje; hij is niet meer. 20 is twintig geworden. Heeft Marieke haar mond al open? Ik denk het wel. Het idee volgt later.

Lid sinds

13 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@GayaInidiya, je hebt begrepen dat het gaat om een verjaardagsfeestje. Hoe oud Marieke precies is geworden weet ik ook niet.

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik probeer te begrijpen of Marieke de intimiteiten op prijs stelt of niet. Hoe verstrengelt iemands tong zich ongemerkt met die van een ander, kijkt niemand naar hen?

Lid sinds

14 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Dag Niels, een verhaal over een zeer raar feestje, dat moet kunnen, hè? Het klinkt me wat ongeloofwaardig dat een lesbische vrouw een tongzoen zet bij een vrouw die ze nog maar net ontmoet heeft en dat in tegenwoordigheid van de ganse familie, maar ja, het kan allemaal! :puke:

Lid sinds

7 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dag Chantal, Dank je voor je uitwerking. Voor mijn gevoel op de rand van geloofwaardigheid. Toch heb ik wel het gevoel dat dit in een langere versie tot iets moois uitgewerkt kan worden. Het thema prikkelt tot nadenken. Dank je wel voor je uitwerking, Hartelijke groeten, schrijfcoach Inanna

Lid sinds

13 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Graag wil ik iedereen bedanken voor de reacties. Of er nog een langere versie komt, weet ik nog niet. Voorlopig bevalt deze korte versie me wel. Ik ben ik bang - wellicht ten onrechte - , dat het te uitleggerig wordt. Maar ja, het is natuurlijk ook de uitdaging om dat te vermijden. "Op de rand van geloofwaardigheid" bevalt me eigenlijk ook wel.