Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Scriptwriter gezocht

30 augustus 2015 - 16:55
Hoi, Ik zoek een scriptwriter of scenario schrijver. Mag ook een amateur zijn. Mvg Esmee

Lid sinds

15 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
30 augustus 2015 - 17:12
Het kan helpen wanneer je wat meer informatie geeft. Waarom heb je een scriptwriter nodig? En wat bied je in ruil voor zijn diensten?

30 augustus 2015 - 23:14
Vraag je nou publiekelijk of je mag pronken met andermans veren? Dat betekent dus dat je de hik hebt, een goed idee (daar niet van), maar de vaardigheid ontbeert en googlend hier de omissie hoopt in te vullen. Nee heb ja krijg. Ahm... maar tluktnie?! Howwhy? Kortom, prak je idee desnoods in wat pm en kijk of er wat uitrolt. Niet is altijd. (betje: 20-80)

Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
1 September 2015 - 22:12
Hoi helga, Ik ben een film aan het maken daarom. En in ruil voor zijn/haar diensten? Zoiezo een leuke samenwerking wat dacht je daarvan? ;-) misschien een mooi Project. Als het alleen om het geld gaat ben je bij mij niet aan het juiste adres. Want het is een lowbudget film. Ik zoek creatieve mensen met een open mind. Geen mensen die een baan zoeken. Groetjes

Lid sinds

12 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
1 September 2015 - 22:53
Hey Esjeprinsesje, Ik zou wel graag wat meer info krijgen rond jouw achtergrond hier rond. Volg je studies in die richting? Van waar ben je afkomstig (Nederland of Belgie)? Wat gebeurt er met de film nadat hij is gemaakt (vrij op het internet, meedoen met wedstrijden, ...)? Groetjes

Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
1 September 2015 - 22:54
Je zult toch iets moeten bieden? Waarom zouden de mensen die je zoekt persé hun tijd aan jou besteden? Ik snap dat je misschien geen geld kunt bieden, maar wat wel? En een mooie samenwerking is niet echt een doel wat mensen nastreven. Heb je het idee van de eeuw? Werk je voor een goed doel? etc. Er zijn meer motivaties dan geld. Maar je zult wel iets moeten bieden.

Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
2 September 2015 - 17:49
@victoria.. als je je email geeft kunnen we erover mailen. Dan zal ik meer vertellen wat betreft mijn project. En dan is het aan jou of je er wat mee kan of niet.

Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
2 September 2015 - 17:49
@likaiar... Elke kunstenaar weet dat je eerst tijd en energie moet steken in een kunstwerk voordat je het tentoonstelt. Hoe meer liefde je er in steekt hoe mooier het resultaat! Dus ja wat kan ik bieden? Misschien wel naamsbekendheid. Motivatie? Goede ideeën? Netwerk? En een mooie samenwerking daar begint het juist mee. Groetjes @au bergine. ... ooooh wat leuk dat je je eigen project hebt! Jammer dat ik je laatste reactie niet echt kon lezen door het taal gebruik. Mvg esmee :-)

Lid sinds

11 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
4 September 2015 - 8:55
Oh wat jammer, ik heb geen tijd, ik heb nog een verzoek liggen om een jeugdboek over de bevrijding van Oosterbeek te schrijven en een film over Mata Hari te maken en een historische site zocht ook nog achtergrondartikelen. Zij zijn zelfs van plan mijn naam te vermelden als het af is!! Bof ik even.

Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
4 September 2015 - 13:19
@Mike. . Er gaat zoveel tijd in zitten als je zelf kunt missen! Ik zal je een mail sturen :@) thankss @nienkea. .. nou dat is toch super als je zulke aanbiedingen krijgt?! :-) niet iedereen heeft die kans. En het lijkt me logisch dat ze je naam eronder zetten hè. ;-)

Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
11 december 2015 - 4:19
@Esjeprinsesje: Gelukkig zijn er nog wel mensen die hun creativiteit kosteloos ter beschikking stellen. Als je begint met het maken van films, hoe kort ook, ben je al blij dat je camera's mag huren aan een goede prijs. Veel beroemde filmmakers zijn begonnen met de hulp van andere mensen. Als je nog hulp kan gebruiken, mag je altijd mailen: huygendaveatgmail.com