Lid sinds

8 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Jouw Fantasy

Omdat ik in mijn vorige topic heel veel fantasyschrijvers ben tegengekomen, heb ik besloten om een apart topic aan te maken waarin iedereen die fantasy schrijft kan vertellen over die wereld. Maar omdat uitgebreid misschien té uitgebreid is, graag niet meer dan ongeveer 200 woorden. En misschien gaat het topic zo ver dat we elkaar inspireren voor iets nieuws, wie weet? Wat ik zelf heb bedacht is erg uitgebreid. De wereld heet Luril en is eigenlijk onze planeet in een ver verleden. Luril is de zogenoemde 665e Aarde. De wereld bevat vier continenten: Citis, Lennefer, Lor'Dia en Mher. Citis is het land waar de mensen wonen in het Nieuwe Keizerrijk. Het is de plek waar het grootste gedeelte zich afspeelt. Lennefer is een land waar mensen en Katici wonen. Katici zijn een soort katachtige mensen. Er zijn een aantal grote steden die vallen onder de Lenneferijnse Republiek. Lor'Dia is eigenlijk de Mordor van mijn wereldje. Het is een duister en koud land dat wordt bewoond door allerlei rassen. Mher is een klein gebiedje in het noorden. Het is er ontzettend koud en een deel is in een water verzonken. Het is het continent waar de mensen vandaan komen en het wordt nog steeds bewoond door draken. Dit is het eigenlijk wel. Ik probeer het kort te houden want als ik meer zou vertellen zou dit een erg lange introductie worden. Dus ja, ik hoop dat dit topic net zo goed loopt als mijn andere topic (waarvan ik de link zal delen omdat ik zo netjes ben ;) ) http://schrijvenonline.org/forum/het-schrijfproce… (WAT SCHRIJF JIJ?) Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden en werelden!

Lid sinds

8 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoewel ik wel denk dat er een groot verschil zit tussen jouw draken en mijn draken. Hoe zijn de draken in jouw verhalen? (op de info van hiervoor na, hehe)

Lid sinds

8 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Bij mij zijn ze aardig en behulpzaam. Bang voor mensen. met de kleuren heb ik niet echt een voorkeur, wel hou ik van paars en blauw dus zijn de draken die veel in het verhaal voorkomen paars of blauw :p Ik verdeel ze ook vaak in groepen, een draak die in een bos leeft heeft hele andere eigenschappen dan een draak die bijvoorbeeld ergens leeft waar sneeuw ligt. En er zijn in mijn voorstelling ook draken die veel tijd in het water doorbrengen, die goed kunnen zwemmen maar om te slapen ect. aan land komen. verder weet ik niet goed hoe ik het uit kan leggen, hoop dat je het zo een beetje snapt :) En vooral het belangrijkste draken zijn NIET gevaarlijk, agressief of dat soort dingen [op uitzonderingen na maar die zijn er overal].

Lid sinds

8 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Oeh, heel veel verschil dan :p Hiero hebben ze het Darakar-ras uitgeroeid en bijna de mensheid. Ja, totaal het tegenovergestelde. Maar net als jouw draken heb ik niet alle draken zo gemaakt :o Met kleuren heb ik ook geen voorkeur. Ik vind aardige draken wel een leuke twist, omdat ze natuurlijk meestal kwaadaardig worden uitgebeeld.