Lid sinds

5 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Even voorstellen: Maartje Elshout

Mijn naam is Maartje en ik ben vandaag lid geworden van deze site. Ik schrijf al sinds ik kan schrijven, maar heb er nooit echt iets mee gedaan (buiten schoolkrantredactie e.d.). Ik heb al wel twee boeken geschreven, maar merkte daarna dat mijn schrijfstijl alweer veranderd was, dus ik ben ze momenteel aan het herschrijven. Daarnaast ben ik enkele weken geleden begonnen met het schrijven voor schrijfwedstrijden om zo meer ervaring op te doen. Het liefst schrijf ik historische romans / fictie, maar door de schrijfwedstrijden verdiep ik me nu ook in andere genres. Qua werk ben ik eerst gepromoveerd in de psychologie (op het onderwerp "wraak") en daarna als docent gaan werken aan de TU/e. Sinds kort werk ik als onderzoeker op het gebied van consumentengedrag bij een stichting in Tilburg (ik weet niet of de naam noemen onder reclame maken valt, dus dat doe ik maar niet). Ik ben 28 jaar en woon in Breda. Naast schrijven houd ik van lezen, het theater bezoeken (vooral musicals) en steden bezoeken. Maar schrijven is wat ik het liefste doe, dus ik denk dat ik hier wel goed zit :) Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten! Groeten, Maartje

Lid sinds

6 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Je hebt nooit echt iets met schrijven gedaan, maar wel twee boeken geschreven, dat snap ik niet helemaal, maar voor de rest wil ik je van harte welkom heten! Toch al een aardige carrière op je 28e, dat kunnen niet veel mensen je nazeggen.

Lid sinds

5 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik bedoelde nooit ergens naartoe gestuurd / geprobeerd te publiceren of meegedaan aan wedstrijden. Dus ik heb tot nu toe echt alleen voor mezelf geschreven. Maar nu lijkt het me leuk er meer mee te doen en de verhalen die ik heb uiteindelijk op te sturen en mijn werk te laten beoordelen door anderen. Volgens mij is dit dan wel een mooie plek om daarmee te starten :)

Lid sinds

8 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Wow, ik ben bijna 27, kom nog niet eens in de buurt van opleidingsniveau en carrière en worstel nog steeds om mijn eerste boek eens af te krijgen. Petje af. Maar goed, ieder zijn levensloop! Welkom en goed dat je meedoet inderdaad!

Lid sinds

5 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Bedankt allemaal! Ik herken veel van jullie plaatjes / namen inderdaad ook al van het proeflezen :) Achteraf denk ik dat ik beter eerst mijn schrijfstijl had kunnen ontwikkelen voor ik lange verhalen schreef, want nu moet ik een hoop herschrijven. Maar goed, ik heb er intussen gelukkig wel veel plezier aan beleefd.

Lid sinds

9 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik ben ook eerst een boek gaan schrijven en toen pas gaan nadenken over schrijven. Maar ook achteraf ben ik maar wat tevreden dat ik het zo om aangepakt heb. Omdat ik het puur om de lol deed, en dat gevoel verlaat me nu nooit meer.