Lid sinds

9 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik begin hier

18 april 2015 - 17:41
Goedemiddag! Ik ben nieuw op dit forum. Ik besloot ongeveer een kwartier geleden een account aan te maken, nadat ik hier al een tijdje heb rondgekeken voor handige tips. Het zit namelijk zo. Ik ben slechts veertien jaar oud, maar het is tot nu toe altijd mijn grootste droom geweest om een boek uit te geven. Ik weet dondergoed dat ik nog veel moet oefenen, trainen en vechten om mijn levensdoel te bereiken. Daar ben ik nu volop mee bezig. Ik zit in de derde klas en doe VWO, en in alle stukjes vrije tijd die ik kan vinden lees of schrijf ik. Mijn favoriete genre is fantasie, maar ik houd ook veel van romantiek en drama. Momenteel ben ik ook bezig met een fantasieverhaal, dat wordt gelezen - en vermoedelijk geliefd - door een paar vrienden en familieleden. Ik ben meer dan blij met dit geringe publiek. Ze zijn kritisch, helpen me overal bovenop en moedigen me aan. Volgens hen heb ik potentie. Mijn naam is Gabriëlle, maar ik word door mensen in mijn nabije omgeving simpelweg Gab genoemd. Het is maar wat je prefereert. Ik ben in ieder geval blij dat ik een platform heb gevonden, een houvast waar ik om hulp kan vragen als ik vastloop. Tevens hoop ik wat bij te kunnen dragen aan dit forum. Mvg, Gab

pr

Lid sinds

10 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
18 april 2015 - 18:23
Welkom!

Lid sinds

12 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
18 april 2015 - 20:00
[...] en in alle stukjes vrije tijd die ik kan vinden lees of schrijf ik.
Een perfecte combinatie; lezen en schrijven.
Ik ben slechts veertien jaar oud [...]
Slechts? Dat mag met ietwat meer bravoure. Er zijn op SO veel leeftijdsgenoten. Ik ben dat niet. Welkom.

Lid sinds

11 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
18 april 2015 - 20:26
O, wat leuk, je doet me aan mezelf denken XD En je bent niet te jong, hoor. Er zijn genoeg andere jonge schrijvers hier, en leeftijd is geen belemmering om te schrijven. Ik begon met mijn grote verhaal ook toen ik veertien was, geloof ik. Draken? Altijd goed. Ik ben benieuwd naar je verhaal! En je profielplaatje is cool. Ik had datzelfde plaatje ooit gebruikt als bureaubladachtergrond.

Lid sinds

16 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
21 april 2015 - 5:27
Dag Gabriëlle (hele mooie naam heb je), Eerst en vooral ben je nooit te jong om te schrijven en te lezen, het is inderdaad ook goed dat je met beide voeten op de grond blijft staan en weet dat je (nog) veel te leren hebt, en dat kun je door heel veel te lezen en te schrijven... Besef wel dat een schrijver die publiceert rond zijn dertigste nog steeds een jonge debutant wordt genoemd. Verder wil ik je ook aanmoedigen om meer van het schrijven te houden dan van het publiceren, de mogelijkheid van POD-uitgeverijen doet volgens mij meer slecht dan goed, juist omdat er heel wat schrijvers een boek de markt op willen pleuren die (nog) niet klaar is, of zij zelf zijn schrijvers die nog niet klaar zijn om gepubliceerd te worden. Er zijn heel wat wedstrijden die een variant voor jongeren heeft (kijk b.v. eens naar de prijzen van de stad Sint-Truiden), ze zijn goede oefeningen om je schrijven aan te scherpen, en je zelfvertrouwen een boost te geven. Besef ook dat ELKE schrijver ooit veertien jaar is geweest, en hèèl vèèl van die schrijvers dachten toen ook dat ze WILDEN schrijven, ze hebben doorgezet, en uiteindelijk gewonnen. Dat zijn niet allemaal uitzonderlijke mensen met "unieke" gaven, het zijn mensen net zoals jij er één bent, die op een dag een opstel schreven en dachten hé, dit vind ik leuk, en mensen het mooi leken te vinden. Je bent hier in goed gezelschap (er zijn er zelfs die nóg jonger zijn dan jij ;)) WELKOM!

Lid sinds

12 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
24 april 2015 - 18:23
Welkom op SOL PrincessOfTheEnd! Het is juist heerlijk dat je nog jong bent; er is nog zoveel te lezen en te ontdekken. En je bent nooit te jong om te schrijven; gewoon lekker doen en vooral genieten van het schrijven zelf. Veel plezier hier op de site!