Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Proeflezer(s) gezocht voor trip naar Aportis

Beste schrijfgenoten, Ik ben weer een pak verder in mijn boek en zou dit graag even voorleggen aan externe personen die me antwoorden kunnen geven op vragen als: - Schrijf ik goed? - Is het meeslepend/aantrekkelijk/origineel? - Is het de moeite waard verder te schrijven? Voor informatie omtrent het verhaal verwijs ik naar een pagina van mijn blog. Je kan daar het formulier invullen en op die manier contact met me opnemen, of gewoon een persoonlijk bericht sturen, moest je geïnteresseerd zijn. Alvast hartelijk bedankt! James PS: Raak alsjeblieft niet te veel afgeleid door de blog zelf, die is immers geheel ingemetseld in het thema van treinreizen, maar heeft niet veel te maken met hetgeen ik hier eigenlijk vraag.

Lid sinds

10 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Wat een ongelofelijk leuk idee voor een blog! Ik ben geen fantasy-liefhebber, maar wel een treinreizigster haha, ik vind je site geweldig!

Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dankjewel AllieCalhoun! Ik houd ook ontzettend veel van treinreizen én van schrijven. Vreemd was het dan ook niet dat het Verbaal Station snel het licht zag! :)

Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Als je mijn boek in spe bedoelt en meer bepaald het eerste deel ervan klinken de cijfers als volgt: 20 000 woorden en een dikke 46 pagina's. Het is al eens doorgenomen door een proeflezeres en haar commentaren heb ik gebruikt om het geheel te verbeteren. Nu wil ik echter weten of ik dat goed gedaan heb. Moest je zin hebben...

Lid sinds

10 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Daarom wilde ik eerst weten hoe groot het was :) ik wil het best proberen, maar mijn concentratie is niet zo goed dus ik kan niet beloven dat het lukt. (ik bedoel: als ik er niet door kom is dat niet perse jouw schuld en ik wil ook de vrijheid hebben om het dan zo te laten.)

Lid sinds

9 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Wauw, je site ziet er echt supergaaf uit! Echt een heel erg leuk idee ;) Ik heb me aangemeld, maar ik heb nog niets ontvangen per mail. Ik weet niet, misschien heb ik iets fout gedaan. Ik zal me wel even opnieuw aanmelden! ;) Ik heb niet heel veel tijd om te lezen komende weken, maar ik wil het wel erg graag lezen, want ik ben erg benieuwd.