Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

#15 Ode aan het protocol

20 juni 2014 - 17:06
Geen regel zonder regel Geen project zonder plan Geen wet zonder letter Geen snert zonder pan Geen gebed zonder amen Geen zin zonder zin Geen groep zonder samen Geen eind zonder begin Geen gebouw zonder constructie Geen noten zonder zang Geen verhaal zonder fictie Geen babi zonder PANG

Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
20 juni 2014 - 20:28
:D Fantastisch gedicht, loopt heel erg lekker! Leuke woordspelingen en een goede eindknaller! ( Piepklein verbeterpuntje: regel/ letter? )

Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
21 juni 2014 - 17:39
Dank voor de reacties! Marietje, de regel moet echt regel zijn (dubbele betekenis). De letter komt bij de wet. En 't is gek, Ostinato, maar die ANG miste ik aanvankelijk niet eens. Toen ik me realiseerde dat die er inderdaad bijhoort, was ik al gewend aan PANG. De ANG is dus voor de lezer :)

Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
21 juni 2014 - 20:44
Dank voor de reacties! Marietje, de regel moet echt regel zijn (dubbele betekenis). De letter komt bij de wet.
Ik bedoelde dat ik het een klein beetje jammer vind, dat deze 2 regels als enige niet rijmen! ;) Maar het is en blijft een fantastisch gedicht.

Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
21 juni 2014 - 21:31
Ah, nu begrijp ik het. Ik had eerst: geen regel zonder regel/ geen zin zonder zin. Maar dat hield ik niet vol en toen het gedicht een totaal andere wending nam, heb ik die zinnen ook maar uit elkaar gehaald. Maar je hebt gelijk, het zou mooier kunnen. Wie weet valt me later nog iets in. Dank in elk geval !