Lid sinds

13 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Promotie via bibliotheken

30 april 2014 - 15:09
Mijn tweede thriller Gezworen vrienden is zojuist verschenen. Nu leek het me leuk om ook iets met de plaatselijke bibliotheek (met de boekhandel staat al een activiteit gepland) te gaan doen, zeker omdat juni weer de Maand van Het Spannende Boek is. Ik wil graag met een concreet plan komen. Enkele ideeën die ik al had: samenwerking met een andere schrijver uit de regio zoeken en elkaar interviewen, iets vertellen over de totstandkoming van het boek of over de locaties (het speelt zich deels in de omgeving af, maar dat is ook weer niet zo belangrijk dat ik een wandeling langs de locaties zou kunnen organiseren). Hebben jullie nog goede ideeën voor wat ik zou kunnen doen?

Lid sinds

13 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
1 mei 2014 - 9:00
Ik heb het idee dat het wel een beetje spectaculair moet zijn. Een soort workshop is misschien wel een leuk idee. Ik ga daar eens even op broeden.

Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
1 mei 2014 - 9:56
Ik zou eens kijken welke mogelijkheden het boek zelf aanreikt. Als je een spectaculaire middag wilt, op basis van een thriller - en dan specifiek jouw thriller - zou je iets thrillerigs kunnen verzinnen dat in overeenstemming is met je boek.

Lid sinds

16 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
2 mei 2014 - 11:38
En een prijsvraag/wedstrijd: iets waar mensen op kunnen reageren, en de beste/leukste wint jouw boek. Uitslag tijdens het event, natuurlijk :)